Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni status

Petra Sanader pohvalila se da je u vezi

Petra Sanader
Foto: Instagram/Petra Sanader
1/4
05.12.2016.
u 08:56

Na Facebooku je glumica za svoj ljubavni status napisala da je u vezi. Sreća je prati i u poslu i nedavno je u New Yorku premijerno prikazan njezin film "A Blank"

Petra Sanader na društvenim mrežama i svojoj službenoj stranici redovito dijeli informacije o poslovnim uspjesima i školovanju, ali rijetko piše o svom privatnom životu. 

Zato je iznenadila njezina objava na Facebooku gdje je prije nekoliko dana za svoj ljubavni status napisala da je u vezi. Uspjeh je prati i na ljubavnom i poslovnom planu, pa se tako prije mjesec dana pohvalila da je njezin film "A Blank" prikazan u New Yorku u sklopu New York Short Film Festivala. 

– Gledala sam se na velikom platnu! Jako sam zahvalna. Ovo je samo prvi od mnogih festivala koji će uslijediti – pohvalila se tada Petra. 

Petra je nakon što je diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti otišla u Ameriku i odlučila ondje graditi karijeru. 

>>Hvali se ženstvenošću: Petra Sanader provokativnim 'fotkama' najavljuje novi film

>>Petra Sanader: Mentalitet mi ne da odustati, neutaživo sam gladna novog

Ključne riječi

Komentara 5

KN
knezevic3d
09:53 05.12.2016.

vrati pare

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:10 05.12.2016.

Glumica?😂😂😂😂

PO
poluprovokator
09:57 05.12.2016.

Petra je naša najveća investicija pa je šteta da je otišla u izvoz- da je fer trebala je te naše pare gurati u domaću potrošnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije