Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo lice

Petra Kovačević: Od 12. sam na sceni i znala sam da ću biti hit

petra kovačević
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
20.06.2015.
u 18:18

Simpatična pjevačica iz Novalje na YouTubeu ima više internetskih obožavatelja i od grupe Vatra Ivana Dečaka

Apsolutni su vladari "radijske" 2014. godine bili Ivan Dečak i njegova Vatra s pjesmom "Tango", dok se vladarice estrade Jelena Rozga i Severina nisu našle u top pet naizvođenijih na radiju, iako im spotovi na YouTubeu ruše rekorde gledanosti. Severina s "Generale" ima više od 27 milijuna pregleda, Rozgin "Tsunami" 18 milijuna... U društvo "više od milijun pregleda" ugurala se i Petra Kovačević (20) iz Novalje, koja je u osvajanje estrade krenula singlom "Buka i galama". Da ju je publika otkrila i prepoznala, jasno je iz podatka kako njezina pjesma na YouTubeu ima više od pet milijuna pregleda. Usporedbe radi, Vatrin "Tango" ima manje od tri milijuna pregleda. Tko je Petra i čime je to osvojila publiku, simpatična nam je pjevačica otkrila u razgovoru.

– Znala sam da će "Buka i galama" biti hit čim sam je čula, no nisam se nadala ovakvom uspjehu, ipak sam ja nova izvođačica. Pjesma je regionalni hit. Veća sam zvijezda u Sloveniji – kaže nam Petra, koja je put prema slavi počela sa sedam godina na dječjim festivalima.

– Volim pozornicu od malih nogu, a mama je to prepoznala vrlo rano pa mi je pomogla i išla sa mnom na festivale na kojima sam osvajala i nagrade. Kad mi je bilo 12 godina, prepoznao me Branimir Mihaljević i otad sam se ozbiljnije počela baviti ovim poslom – kaže Petra, koju kao zvijezdu u usponu sve češće prepoznaju i na ulici.

– Kad me prepoznaju djeca, uljepšaju mi dan. To je prava, iskrena ljubav koja mi puni baterije. Baterije joj puni i tulumarenje, no ljeto će biti radno. – Odgovara mi ovaj tempo jer je ovo ipak prvo pravo radno ljeto u mom životu. Odmorit ću se u kolovozu, tad ću i tulumariti i odmarati se – kazala je uz smiješak. Dečka nema, ali uvijek, kako kaže, voli. – Ljubav je najljepši osjećaj, nema boljeg.

Ima li uzore na glazbenoj sceni? – Želim ostati dosljedna. Najveći su mi uzori moji roditelji – kaže Petra i dodaje: – Odgajana sam u duhu ljubavi. Moji su roditelji bili udomitelji i zbog njih je desetero djece osjetilo što znači imati obitelj pa mislim da i zbog toga imam drugačiji pogled na svijet – zaključila je mlada pjevačica i dodala: – Jako mi nedostaje moj tata, gleda me negdje s neba, nedavno nas je napustio zauvijek.

>>Atraktivna Petra Kovačević ponovo osvaja u spotu za novu pjesmu 'Nije katastrofa'

>>Nives pokazala duge noge, Petra i Lidija dekolte, a Petko uživao u vrelim poljupcima Lane Jurčević

Komentara 14

DU
Deleted user
20:00 20.06.2015.

ne znam koliko čitanost cijenjenog vl raste s ovakvim člancima. čini mi se da su ljudi do kraja siti s ovim pričama. ispada da muški može biti nogometaš ili propalica, ženska manekenka ili nitko i ništa. zanima nas netko tko nešto vrijedno i pošteno radi da bi prehranio sebe i svoju obitelj, a ne netko sve karte životnog uspjeha stavlja na dekolte i medijsku prisutnost.

Avatar comparator
comparator
21:55 20.06.2015.

Užas ! Tuuurbo folk. Nikako se omaći od ove kuruze. Fuj !

Avatar nijeminišta
nijeminišta
03:57 21.06.2015.

i onda netko kaže da cajke dolaze iz srbije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije