Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA GRAŠOMANIJA

Grašo rasprodao tri koncerta u Mostaru: 'Oduševljen sam, to je bilo nešto uistinu jedinstveno'

Petar Grašo
Foto: Promo
1/4
27.03.2017.
u 20:45

- Ta čarolija koja je spajala mene i publiku učinila je atmosferu i osjećaj stvarno neopisivim. Iznimno se radujem ponovnom susretu! - opisao je Petar Grašo ludilo u Mostaru

Gotovo nevjerojatan interes pokazala je publika za Petra Grašu. Naime, megahit pjevač rasprodao je čak tri koncerta u mostarskom Domu Stjepan Kosača, a prva dva bila su rasprodana u manje od tri sata.

Grašo je iznimno zadovoljan ovakvim zanimanjem publike, ali napominje kako velika iznenađenja za svoje obožavatelje u ovoj godini tek priprema.

- Oduševljen sam ovime što se zadnjih dana događalo u Mostaru, to je bilo nešto uistinu jedinstveno i teško za opisati. Ta čarolija koja je spajala mene i publiku učinila je atmosferu i osjećaj stvarno neopisivim. Iznimno se radujem ponovnom susretu! - opisao je Petar Grašo ludilo u Mostaru. 

Oduševljenje dijeli i publika koja je Grašino osvajanje Mostara nazvala pravom Grašomanijom. Kažu nije im bilo teško u redovima stajati za karte, a niti u glas s Petrom pjevati sve hitove - od najstarijih pa sve do najnovije 'Ne znan za se'.

>> Danijela Martinović i Petar Grašo donijeli su konačnu odluku o vjenčanju

>> Ova pjesma je najbolja u 2016. godini!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije