Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko Čolić u Splitu!

Period promotivnih ulaznica za jesenski spektakl uskoro završava!

zdravko Čolić
Foto: PR FOTO
1/3
28.05.2015.
u 12:56

Oni koji stanu na scenu svaki put kao da im je posljednji i prvi, oni koji pjevaju desetcima tisuća ljudi, a učine da se svaka osoba u publici osjeća kao da je pjevano upravo njoj, oni koji svakoj pjesmi udahnu život, svakom motu na sceni daju smisao – znamo te scenske persone i znamo da ih je malo. Zdravko Čolić je jedna od njih. Znamo i to.

1972. jedan je talentirani mladić na Splitskom festivalu stao pred publiku i svojom karizmom i zavodljivim glasom osvojio mnoga srca.

Četrdeset i tri godine taj je mladac nama naočigled rastao i odrastao kao punokrvni profesionalac, kakav i danas je i gdje god se pojavio iznova i iznova osvajao, kako i danas, na kraju krajeva osvaja.

16. listopada Zdravko Čolić Splitu se vraća nakon pet godina odsustva, a sa spektakularnim koncertom turneje 'Vatra i barut' i vrhunskom produkcijom svjetske veličine i kvalitete. Isti onaj razigrani dječarac iz '72. s dodanom vrijednosti godina iskustva, Splitu na poklon rasprostrijet će svoje besmrtne balade i rasplesane megahitove koje svi poznajemo i volimo.

Ulaznice po promotivnim cijenama dostupne su do ponedjeljka, 1. lipnja. Topla preporuka organizatora je da se ulaznice svakako kupe na vrijeme. ''Uvijek je šteta kad netko ostane bez ulaznice jer nije reagirao na vrijeme, a prateći pozitivan trend ove turneje i rasprodane dvorane i stadione Hrvatske, Europe i regije zaista nemamo razloga sumnjati da će se isto dogoditi sa splitskim koncertom.'' – ističe organizator.

Iskoristite, stoga, svakako ovaj povoljniji period i ne propustite jesenski spektakl 'Vatre i baruta'. Ulaznice dostupne kroz sustav Eventima i na www.eventim.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije