Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U OBITELJI PJEVAČICE

Pamela Ramljak rodila malog Antuna!

Pamela Ramljak
Foto: Instagram
1/3
11.01.2017.
u 10:39

Nekadašnja pjevačica grupe Feminnem u braku je s Mladenom Salajsterom tri godine

Pjevačica Pamela Ramljak (36) sinoć je rodila svoje prvo dijete. Kako je objavio Story, mama Pamela u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela malog Antuna.

Nekadašnja pjevačica grupe Feminnem je u braku s Mladenom Salajsterom tri godine, a da su jedva čekali postati roditelji, govore i brojni postovi na društvenim mrežama na kojima je Pamela objavila kako će Antuna u njihovom domu dočekati vesela dječja sobica i sve što je potrebno za bebu.

Ime ima posebno značenje

Pamela i Antun posebno su sretni zbog ove vijesti jer je Pamela prije dvije i pol godine izgubila dijete nakon osam tjedana trudnoće. Kako nam je kazala u nedavnom intervjuu, ime Antun za njih ima posebno značenje:

 – Puno stvari nas vežu uz Sv. Antuna Padovanskog. Usto, suprugova majka, koja je preminula kad su mu bile tri godine, željela je da se on zove Antun pa je na kraju dobio kompromisno ime Mladen Antun. To je najmanje što mogu napraviti da suprug osjeća da je i njegova mama s nama – kazala nam je Pamela.

>>Pamela Ramljak: Poslije velikog gubitka na svijet nam stiže mali Antun

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
17:24 11.01.2017.

Hvala Vecernji na ovoj informaciji ovu sam vijest cekao sad kad znam da je se rodio Antun sad mogu jednu brigu skinut sa vrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije