Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška kolega

Pamela Ramljak premijerno je uživo izvela singl 'Savršena'

Pamela Ramljak
Foto: PR FOTO
1/14
15.09.2014.
u 12:42

- Pjesma je nastala još dok sam radila u školi. Imala sam u razredu djevojku u kolicima, i vidjela sam koliko joj se bilo teško uklopiti. Iako se ne može to ni najmanje usporediti i ja sam imala problema u školi...

- Još se tresem. Nisam znala kako će ovo ispasti. Ovo je prvi put nakon više od dvije godine da smo pjevale zajedno', rekla je Neda Parmać, koja je sinoć svojim dolaskom iznenadila nekadašnju kolegicu Pamelu Ramljak.

Naime, Pamela je imala koncert u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, u kojem je uživo promovirala pjesme s albuma 'Prijateljica'.

Dvosatnim koncertom Ramljak je, osim pjesama s albuma, prezentirala repertoar kakav izvodi na koncertima, ali i na svadbama koje je počela raditi unazad godinu dana.

Foto: PR FOTO

PR foto

Zato su se tu našle pjesme poput: 'Tek je dvanaest sati' grupe ET, Rozgina 'Dobitna kombinacija', 'Morski vuk' Olivera i Tonija, sve do 'Neh nah nah', grupe Vaya Con Dios.

Pamela je premijerno otpjevala uživo i svoj novi singl 'Savršena'.

"Pjesma je nastala još dok sam radila u školi. Imala sam u razredu djevojku u kolicima, i vidjela sam koliko joj se bilo teško uklopiti. Iako se ne može to ni najmanje usporediti i ja sam imala problema u školi. U prvi sam razred krenula sa svega 17 kilograma. Bila sam toliko mršava, da sam nekad nosila i po nekoliko tajica, samo da mi noge izgledaju deblje. Nosila sam tu stigmu mršavice, zato sam napisala ovu pjesmu za sve one djevojke, koje se osjećaju drugačije", rekla je Pamela.

Pjesma „Savršena“ logičan je nastavak i nadogradnja na dosadašnje singlove, a veliki broj pogleda na Youtube kanalu već sada su pokazatelj da će singl vrlo brzo pronaći svoj put do slušatelja. Ovo je ujedno i potvrda da je cijeli album odlično posložen i koncipiran, što potvrđuju i glazbene ljestvice hrvatskih radio postaja. Nakon singla "Savršena" Pamela Ramljak najavljuje nove autorske pjesme te suradnju s jednim od najboljih hrvatskih glazbenih producenata – Baby Dooksom, što će joj sigurno donijeti novi iskorak u glazbenoj karijeri i približiti je nekim novim glazbenim trendovima.

Foto: PR FOTO

PR foto

Osim Nede, Pamelu su u studiju, ali i telefonski podržale brojne kolege; Žanamari, Kim Verson, Max Hozić, Bojan Jambroić, Baby Dooks i Luka Vidović.

>>Pamela Ramljak: Sigurno ću igrati malo i na kartu seksipila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije