Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet ljubi!

Ovo je nova djevojka Gorana Ivaniševića

Goran Ivanišević
Foto: VL
1/6
21.10.2016.
u 18:27

Naš tenisač, javlja RTL, zaljubio se u televizijsku i radijsku voditeljicu Nives Čanović

Naš teniski as Goran Ivanišević ima novu djevojku! RTL u svojoj emisiji  "Sve u šest"  donosi da je Goran u vezi s radijskom i televizijskom voditeljicom Nives Čanović. Navodno su svoju vezu, kaže RTL, zasad obznanili samo najbližima, a Gorana se sve češće može sresti na Bundeku gdje Nives živi. 

Nives je do travnja ove godine bila u vezi s dečkom Kristijanom,a prekidu njihove dugogodišnje veze kumovale su poslovne obveze voditeljice koja je u prošloj i ovoj godini zbog snimanja showa "Zvjezdice" puno vremena provodila u Beogradu.

– Nije nikakva drama. Mislim da je moj poslovni ritam možda malo pridonio tome, ali ne bih ga htjela okriviti. Ljudi se jednostavno u nekom trenutku raziđu – rekla je tada voditeljica za Story. Goran, koliko je poznato, od razvoda od Tatjane Dragović s kojom ima kći Amber i sina Emanuela, nije imao ozbiljnu vezu. 

 

Komentara 11

HI
highlander.ikea
20:35 21.10.2016.

Sretno majstore!

DU
Deleted user
22:16 21.10.2016.

Sažalio se Goran. Vidite li na šestoj slici kako sirota cura ima pocijepane hlače? Garant ni za kruha nije imala, kad ide sa tako rastrganom odjećom.

LA
Laura Anny
19:00 21.10.2016.

A neko je rodjen pod sretnom zvijezdom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije