Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo neprepoznatljiva

Ovako je izgledala prva naslovnica domaće glazbenice. Prepoznajete li je?

nina badrić
Foto: Instagram
1/5
06.03.2015.
u 20:07

Fotografija je objavljena uz prvi profesionalni intervju koji je pjevačica dala Vjesniku sa samo 19 godina.

Nina Badrić ponovno je zavirila u svoje stare fotoalbume. Ovog puta svoje obožavatelje na Instagramu iznenadila je fotografijom starom 23 godine.

Riječ je o fotografiji koja je bila objavljena uz njezin prvi intervju koji je dala Vjesniku na početku profesionalne karijere.

– Imala sam tada 19 godina, nije bilo photoshopa, sama sam se našminkala, obukla. Najdraži su mi zapravo ti počeci karijere kada sam tek počinjala ostvarivati svoje snove. Dakle, moja prva naslovnica sa 19 godina – napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Ipak to ne umanjuje činjenicu da talentirana glazbenica i danas zrači jednakom ljepotom kao i u ranim dvadesetim godinama. 

Biste li je vi prepoznali?

>>Ovako je izgledala kad je imala samo 15 godina. Prepoznajete li je?

>>Nina Badrić i Bojana Gregorić Vejzović uživale u piću

Komentara 2

PE
PeterPan
19:33 07.03.2015.

lipa bila lipa ostala

OB
Objektivno...
08:03 07.03.2015.

Sjećam se jedne njene izjave (mislim da je to bilo prije nego se prvi puta spanđala s "bebanom") da joj ne može odoliti nijedan muškarac. Bome je bila baš dobra... I sad nije loša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije