Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok se par odmarao, majka je oteta

Otmičari traže najveću otkupninu u povijesti za Berniejevu punicu - 36,5 milijuna dolara

Fabiana
Foto: Instagram
1/5
27.07.2016.
u 08:33

Nitko iz obitelji Ecclestone situaciju nije htio komentirati, a ovo nije prvi put da je obitelj vlasnika formule 1 na meti otmičara

Aparecida Schunk (67), punica prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea, oteta je u Brazilu i otmičari traže otkupninu od 36,5 milijuna dolara. Majka Fabiane Flosi oteta je u petak, dok je bračni par Ecclestone bio na ljetnom odmoru u Dubrovniku s društvom.

Svota koju otmičari traže najveći je zabilježen iznos u povijesti brazilskih otmica. Aparecida je oteta u petak u Sao Paulu u blizini svog doma, a mediji i policija nisu prenijeli nikakve pojedinosti, osim iznosa otkupnine. Osim što otmičari traže velik iznos, zahtijevaju i da otkupnina bude isplaćena u malim novčanicama, raspoređenim u četiri plastične torbe.

Čini se da su otmičari “igrali” na Berniejevo bogatstvo i Fabianinu povezanost s majkom. Naime, prema Forbesu, Bernie je jedan od najutjecajnijih ljudi u svijetu sporta, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 3,1 milijardu dolara. Također, nedavno je u povodu Majčina dana Fabiana na Facebooku objavila emotivnu poruku u kojoj poručuje majci koliko je voli.

Uz to, prije nego što se vjenčala i preselila u Veliku Britaniju, živjela je s majkom u Sao Paulu. Nije poznato što je obitelj izjavila u povodu otmice jer su Bernie i njegova kći Tamara odbili komentirati događaj za medije. Poznato je samo da se jahta “Petara”, kojom su supružnici doplovili u Hrvatsku, i dalje usidrena u Dubrovniku. Ova otmica u Brazilu nije velika novost jer se svakodnevno prijave otmice nekoliko osoba.

Ovo nije prvi takav slučaj u obitelji Ecclestone. Naime, prije četiri godine u sličnoj se situaciji kao meta planirane otmice našla Tamara Ecclestone (32), starija Berniejeva kći koju je dobio u braku s bivšom suprugom Slavicom Radić. Zubni tehničar Martin Peckham prijetio je da će oteti Tamaru ako mu ne bude isplaćeno 900.000 funti.

Razvedenom ocu dvoje djece amaterski plan iznude novca nije uspio, a optužen je za ucjenu i osuđen na pet godina zatvora. Peckham je Tamari prijetio nizom telefonskih poziva, a stres koji je starija sestra Ecclestone tada doživjela snažno je utjecao na njezin privatni i poslovni život. – Nije važno je li prijetnja prava ili lažna. Strah koji se tada pojavi isti je – rekla je Tamara.

>> Brazilski mediji tvrde: Oteli su punicu Bernieja Ecclestonea, traže 36,5 milijuna dolara otkupnine

Komentara 3

Avatar 123456
123456
09:23 27.07.2016.

Dobro je da je kokoš javno dala otmičarima ideju. Badava ti svi novci svijeta ak si kokoš 🐔.

Avatar Peterančan
Peterančan
11:46 27.07.2016.

Berni, daj im duplo i nek im punica ostane. Ak im nije dost i ja im svoju dodam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije