Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevač i poslovnjak

Osim što puni dvorane, sada se Ivan Zak bacio u biznis s ulaznicama

ivan zak
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/8
26.11.2014.
u 11:45

Ivan Zak ovih dana je krenuo s poslom ticketinga te je ušao u vlasničku strukturu tvrtke Adriaticket

Osim što Ivan Zak uspješno puni svaku dvoranu u kojoj nastupa, sad se odlučio baciti i u poslovne vode. Naime, ovih dana je krenuo s poslom ticketinga te je ušao u vlasničku strukturu tvrtke Adriaticket.

Zak, koji je poznat po svojim hitovima "Bolja od najbolje", "Tko mi te krade", "Naučila si me"..., poznat je i po brojnim poslovnim akvizicijama u ugostiteljstvu, produkciji, marketingu... A dok trenutno nastupa po klubovima, Ivan za jesen 2015. planira veliku turneju po hrvatskim dvoranama i arenama.

- Završavam album i iznimno sam zadovoljan materijalom. Sa svakom novom pjesmom moji koncertni su sve puniji i vrijeme je da napravim turneju po svim većim gradovima i velikim prostorima. Moj život je glazba, uz pisanje pjesama i nastupe objedinio sam sav glazbeni biznis, radim najmoderniji studio na ovim prostorima, a i ticketing je dio tog biznisa - istakao je Ivan Zak.

>>Ivan Zak unajmio je avion i jedva stigao na nastup u Ljubljanu

>>Ivan Zak oduševio prepuni Green Gold Club

>>Ivan Zak izazvao delirij među brojnim bjelovarskim obožavateljicama

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Goran Jakuš/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
12:45 26.11.2014.

Dobro da se nije kandidiro za predsjednika koliko se piše o njeme....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije