Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sjajan dan'

Poslušajte ljetni synth pop singl benda Orvel!

Orvel
Foto: Promo foto
29.06.2015.
u 19:04

Četvrtim singlom najavljuju skori izlazak albuma prvijenca "Dani".

Zagrebački indie pop bend Orvel objavljuje četvrti singl "Sjajan dan". "Pjesma "Sjajan dan" je synth-pop izričaja a bavi se osjećajima koje potencira nemogućnost djelovanja na prolaznost vremena.

Atmosferu melankoličnog pomirenja s prolaznošću vremena, u pjesmi oblikuje dominantan sintesajzer uz melodične i minimalne vokalne dionice", objasnili su momci iz benda.

Pjesmu poslušajte ovdje: https://soundcloud.com/orvel/sjajan-dan

Četvrtim singlom najavljuju skori izlazak albuma prvijenca "Dani". Uz "Sjajan dan", na albumu će se naći i do sada objavljeni singlovi "Vodi me", "Ovo nije zapad" i "Sve nastaje uz ples". Indiferentnost, prolaznost vremena i ljudi, melankolija svakodnevice, teme su koje obilježavaju cjelokupni album čiji oblik korak po korak grupa kroz četvrti singl otkriva.

Orvel je indie bend karakterističnog dream pop zvuka i po mnogima pravo osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Članovi benda su Igor Ilić, Petar Novak, Bojan Arežina, Filip Riđički i Ivo Matić. Njihov prvi singl „Vodi me“ objavljen je na indie kompilaciji „Tragovi“.

Više o bendu saznajte na njihovoj Facebook stranici.

>>Pogledajte novi spot zagrebačkog benda Orvel

>>Ovog puta prošli su Lana Jurčević i Luka Nižetić te grupa Joy

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije