Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pobjednica

Ona je najseksi Hrvatica 2014.! Slažete li se?

lana jurčević
Foto: Youtube (screenshot)
1/22
21.12.2014.
u 18:10

Lana Jurčević predvodi ovogodišnju listu 49 najseksipilnijih djevojaka portala Kult na kojoj se na drugom mjestu našla model Tea Bošković, dok je treće mjesto zauzela košarkašica Antonija Mišura koja je, podsjećamo, bila na samom vrhu prije dvije godine

Lana Jurčević je, prema glasovima posjetitelja portala Kult, najseksi Hrvatica 2014. godine!

Pjevačica, čiji su spotovi "Majica" i "Hollywood" prštali seksepilom, najviše je očarala ove godine, pa su joj posjetitelji ovog portala za muškarce dali najveću prosječnu ocjenu u, sada već tradicionalnom, Hot 49 izboru za najseksi Hrvaticu. Lana je tako naslijedila dosadašnje pobjednice Zlatu Stefanovu (2013.) i Antoniju Mišuru (2012.).

>> Prezgodna Lana Jurčević pokazala srednji prst bivšima u najseksi izdanju dosad

Lana Jurčević predvodi ovogodišnju listu 49 najseksepilnijih djevojaka Lijepe Naše na kojoj se na drugom mjestu našla model Tea Bošković, dok je treće mjesto zauzela košarkašica Antonija Mišura koja je, podsjećamo, bila na samom vrhu prije dvije godine.

Četvrto mjesto je pripalo vječno seksepilnoj Renati Sopek, dok je peta voditeljica i manekenka Nikolina Miletić.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Top 10 zaokružile su i prošlogodišnja pobjednica Zlata Stefanova, bivša Miss Hrvatske, a današnja voditeljica Jelena Glišić, sve prisutniji fotomodel Antonija Bergam, voditeljica i model Tina Katanić te aktualna Miss Universe Ivana Mišura.

Redakcija Kulta predložila je 70 imena između kojih su posjetitelji birali kojih će 49 djevojaka biti na konačnoj listi, a zanimljivo mjesta nije bilo za Severinu, Franku Batelić i Miu Kovačić koje nisu skupile dovoljno glasova da bi se našle na ovogodišnjoj Hot 49 listi!

Cijelu listu pogledajte OVDJE!

Foto: Youtube (screenshot)

>> Čeka li je Hollywood? Lana Jurčević nikad nije bila ovako zgodna

Komentara 13

IK
ikonoklast
20:36 21.12.2014.

lana ce zavrsiti u limbu po Danteu a i po mnogočemu drugome...

CA
Cafa
23:27 21.12.2014.

Nije baš neka lista. Jedino su pogodili s Lanom, ovo ostalo sve neki prosjek.

GV
golub Vaso
00:18 22.12.2014.

photoshop radi prekovremeno, još da postoji neka sprava da se namjesti malo veći raspon glasa gdje bi joj bio kraj???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije