Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduvijek je bio slab na lijepe voditeljice i manekenke

Sve žene Gorana Ivaniševića

j
25.10.2016.
u 08:05

Nova ljubav mu je Nives Čanović, a najdulje je bio s Tatjanom Dragović u koju se zaljubio 1998. vidjevši je na naslovnici jednog časopisa

Čestim posjetima našeg teniskog asa Gorana Ivaniševića (45) Bundeku, gdje živi radijska i televizijska voditeljica Nives Čanović, razotkrivena je njihova navodna romansa, tvrdi RTL u svojoj emisiji “Sve u šest”.

O svojoj ljubavi zasad su obavijestili samo prijatelje, kažu na RTL-u. Nives i Goran upoznali su se prije pet godina na rođendanu Radio Antene, ali tek nedavno su se, čini se, zaljubili i počeli intenzivnije družiti. Diplomirana ekonomistica je voditeljica na Narodnom radiju, a televizijskim gledateljima je poznata i po ulozi u sapunici “Dolina sunca” te voditeljskom angažmanu u projektima RTL-a. Nives je do travnja bila u vezi s dečkom Kristijanom, a dugogodišnja ljubav pukla je zbog njezina vođenja RTL-ova showa “Zvjezdice” snimanog u Beogradu.

– Nije nikakva drama, ljudi se jednostavno raziđu – rekla je tada 34-godišnja voditeljica, a navode o vezi s Goranom nije htjela ni potvrditi ni demantirati.

Uglavnom, Ivaniševiću je ovo prva veza nakon rastave od Tatjane Dragović (38) u koju se zaljubio 1998. ugledavši je na naslovnici “Cosmopolitana”. Na dočeku nove godine 1999. u Dubaiju par se zaručio, a pet godina poslije dobili su kćer Amber Mariju. Obitelj se 2007. povećala za još jednog člana rođenjem sina Emanuela. I premda se činilo da žive skladnim životom, glasine o Goranovu preljubu bile su sve češće, a ubrzo je stigla i potvrda o njegovoj ljubavnoj aferi s RTL-ovom voditeljicom Vanjom Halilović (32).

Fotoreporter je snimio Vanju i Gorana ispred ulaza u stan u kojem su se viđali, a tenisač ga je napao palicom za golf shvativši da je uhvaćen na djelu. Uslijedila je Goranova selidba iz obiteljskog stana i pismo u kojem se javno ispričao obitelji i pokajao. Tatjana je htjela učiniti sve za spas braka pa na neko vrijeme odlaze u Ameriku gdje daleko od očiju domaće javnosti uspijevaju prebroditi krizu, a svoju ljubav su 2009. u San Pedru okrunili brakom.

– Mi smo najbolji prijatelji, i to je najvažnije. Bilo je i loših i dobrih trenutaka, ali ostali smo prijatelji. Tatjana je bila uz mene kad mi je bilo najteže, a kad se s nekim vežete to je doživotno – rekao je Goran u intervjuu 2013., samo koji mjesec prije no što će objaviti da se rastaju.

Unatoč krizi, njih dvoje ostali su u dobrom odnosu, a Goran je prijatelj i s Tatjaninim novim partnerom Vlahom Arbulićem s kojim ona ima kćer Lucu. Veza Gorana i Tatjane trajala je 15-ak godina, a čini se da je Ivanišević i prije bio sklon dugim vezama, ali i vezama s manekenkama i voditeljicama. Naime, prije Tatjane njegova prva ljubav, koja je potrajala par godina, bila je manekenka i kraljica svijeta 1990. Danijela Mihalić Gračan (47) s kojom je živio u Monte Carlu. Ona je danas u braku s trenerom Nenadom Gračanom i imaju tri kćeri.

Komentara 18

LE
LeonardS
10:49 25.10.2016.

Mene bi više zanimalo kako jedan neuspiješan poduzetnik i kako vidimo neurednog obiteljskog života ,vrlo mlad i dobiva po njemu ime jednog recimo teniskog stadiona pa to ni Tesla nije dobio, samo ukazujem kako smo bolesno društvo

Avatar galeb100
galeb100
09:49 25.10.2016.

koja divna informacija bravo za urednika... a ona o udatim zenama nista lose bitno da se blati...

IS
ivica.smit
09:41 25.10.2016.

Jadan covjek... svidjaju mu se ljep zene... !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije