Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izgled i pjesma

Odbrojavanje sekundi do premijere novog Severinina spota!

Severina predstavlja novi singl 'Sekunde'
Foto: Marko Vulević
1/7
27.05.2016.
u 10:50

Videospot 'Sekunde', redatelja Petra Pašića, premijerno će biti objavljen u ponedjeljak, 30. svibnja, točno u podne na Severininoj Facebook-stranici.

Severina je na svojoj službenoj stranici na Facebooku objavila najavne fotografije za premijeru novog singla ''Sekunde''.

"Presretna sam što će u ponedjeljak izaći pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom. Hvala autorima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, kao i Petru Pašiću, koji je spotom savršeno prenio atmosferu pjesme. Hvala i mojoj ekipi, Petru, Dajani i Martinu, što onako slatko izgledam. Jedva čekam ponedjeljak… Odbrojavam sekundeeeeee…'', izjavila je Severina. 

Videospot "Sekunde", redatelja Petra Pašića, premijerno će biti objavljen u ponedjeljak, 30. svibnja točno u podne na Severininoj Facebook-stranici.

 

>> Poznati Dalmatinci snimili spot za drugi singl 'Naše bile štorije': 'Cijeli mjuzikl je jedan prijateljski izlet'

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Peterančan
Peterančan
17:24 27.05.2016.

A jel i novi pornić spreman?

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:06 28.05.2016.

jel' peva na ćirilici ?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:22 28.05.2016.

velite novi izgled? Pa zar to nije ocekivano? Nakon 50-e previse je sijedih vlasi i mukotrpno je svakodnevno bojati kosu....Pa se zblajhala, i problem je rijesen. Je da jos ne stoji, ali barem jos malo moze skrivati pravu starost....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije