Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja vam je najdraža?

Odaberite svoju favoritkinju za najseksi Hrvaticu godine!

najseksi hrvatica
Foto: KULT
28.11.2014.
u 10:54

Posjetitelji portala Kult svojim glasovima biraju najseksi Hrvaticu, a svoj glas možete dati do 20. prosinca

Već treću godinu za redom, prosinac je vrijeme kada posjetitelji portala Kult svojim glasovima biraju najseksi Hrvaticu, odnosno kojih će 49 djevojaka/žena biti na sada već tradicionalnoj Kultovoj Hot49 listi. Nakon što je prošle godine model iz Rijeke, Zlata Stefanova, dobila najviše glasova, a godinu dana ranije košarkašica Antonija Mišura, vrijeme je da se izabere nova najseksi Hrvatica! Ili će možda Zlata ili Antonija upisati svoju drugu titulu?

Redakcija Kulta je ponudila 70 imena, 70 djevojaka i žena koje su u proteklih godinu dana na neki način iskočile u prvi plan i privukle nas svojim izgledom. Ukoliko i vi želite trebate napraviti jest kliknuti na slike koje želite (bez obzira klikali one koje vam se sviđaju, ili one koje baš i ne) i ocijenite je ocjenom od 1 do 5. Ona koja u konačnici bude imala najbolju prosječnu ocjenu je naša (nova) najseksi Hrvatica!

Glasati, točnije ocjenjivati, možete sve do subote 20. prosinca, a dan kasnije u nedjelju, ćete otkriti tko je pobjednica i kojih se još 48 ljepotica nalazi na konačnoj listi! Stoga, miš u ruke i neka glasanje počne!

Za glasanje kliknite OVDJE

>>Tko će ove godine ponijeti titulu najseksi Hrvatice?

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:17 28.11.2014.

Biramo pod uvjetom da to bude normalna djevojka iz susjedstva, a ne plaćeni silikoni.

DU
Deleted user
11:32 28.11.2014.

Ja biram Kolindu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije