Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni rokeri

Od čega boluju dečki iz Opće opasnosti? Saznajte premijerno na Vecernji.hr!

opća opasnost
Foto: Promo foto
1/2
26.04.2016.
u 19:00

Seksi doktorica u spotu nakon brzog pregleda zaključila je da se ne radi o ničem ozbiljnom, naime, kao i većina muškaraca njihovih godina, dečki proživljavaju krizu srednjih godina!

Od čega boluju dečki iz Opće Opasnosti, saznajemo u njihovu novom spotu za pjesmu "Gubim tlo pod nogama".

Seksi doktorica u spotu nakon brzog pregleda zaključila je da se ne radi ni o čemu ozbiljnom, naime, kao i većina muškaraca njihovih godina, dečki proživljavaju krizu srednjih godina!

 

Za ovaj vrlo zabavan spot odlučili su se potaknuti stihom pjesme, ali i činjenicom da je bubnjar benda Josip Kamenski – Kameni nedavno imao operaciju te se još uvijek odmara i priprema za nadolazeće koncerte.

 Redatelj spota i ovaj put je Marko Zeljković Zelja, stalni suradnik benda, a za odličnu ideju zaslužan je i autor pjesama Opće Opasnosti, Mario Vestić. Zgodnu doktoricu odlično je odglumila mlada Sanja Azenić, a spot je snimljen u prostorijama Doma zdravlja Županja.

Na nedavno održanom koncertu za fanove u Saxu dečki su dokazali da ih zapravo "ne pere nikakva kriza" i da su u najboljoj sviračkoj formi. Upravo to dokazat će zagrebačkoj publici i na velikom koncertu na Šalati, 17. rujna 2016.

>>Iza nas je velika vojska fanova jer četvrt stoljeća nismo sišli s rock' n' roll kolosijeka

>>Opća Opasnost okupila tisuće mladih na Festivalu poduzetništva u Zelini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije