Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fešta u Velikoj Gorici

Obožavatelji Jelenu Rozgu za rođendan iznenadili rozom tortom

Jelena Rozga
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
23.08.2014.
u 15:24

Tortu je pjevačica podijelila s publikom a prije toga je puhala svjećice na torti i zamislila je želju koju nije htjela otkriti drugima.

Na koncertu koji je sinoć održala u klubu Srce u Velikoj Gorici Jelenu Rozgu ugodno su iznenadili njeni vjerni obožavatelji. Prije nego se popela na pozornicu obožavatelji su Jeleni pjesmom zaželjeli sretan rođendan koji je jučer slavila i poklonili su joj rozu tortu na kojoj su bili ispisani njeni inicijali. Dirnuta ovom slatkom gestom Jelena se svima od srca zahvalila, podijelila tortu sa svojim fanovima i puhala svjećice na torti prilikom kojih je zaželjela želju koju po starom običaju nikome nije otkrila. 

Tko zna, možda je zaželjela da joj se uskoro dogodi ljubav, jer upravo je u Večernjem listu prije nekoliko dana otkrila kako joj je to jedna od rođendanskih želja. Za rođendansku proslavu i koncert u Velikoj Gorici Rozga je izabrala modnu kombinaciju dizajnerice Diane Viljevac

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kajsa
15:54 23.08.2014.

Haha pisete cijeli clanak o nekoj osobi koja je punila godine ali niste napisali ono najvaznije, koliko godina je to punila! Jako dobra zurnalistika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije