Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjesma je imala svjetsku premijeru

Novi spot mlade Riječanke Antonele Doko “Ta ljubav"

Antonela Doko
15.09.2016.
u 09:53

Pjesma "Ta ljubav" svjetsku je premijeru imala na Baltic Song Contestu u Švedskoj, gdje je Antonela kao najmlađa sudionica (17 godina) svojom interpretacijom, glasom i mladenačkom energijom oduševila stručni žiri i osvojila treće mjesto.

Novu pjesmu potpisuje autorski duo Ines Prajo i Arijana Kunštek, dok su se za aranžman i produkciju koja prati svjetske trendove pobrinuli Dejan Orešković i Ivan Popeskić. Zanimljiv videospot snimljen u riječkom Babaloou redateljski potpisuje Igor Modrić. Snimatelj spota je Robert Kalčić, vizašist i stilist Robert Kozjak, a kreatorica Andrea Anić.

Antonelina pjesma 'Onaj dan' koja je izvedena na prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu, punih se je 36 tjedana zadržala na nacionalnoj listi Top40! Za tu je pjesmu Antonela osvojila nagradu 'Hit mjeseca' ožujka te prva mjesta ljestvica Hrvatskog radija, CMC televizije i mnogih radio postaja u Hrvatskoj.

2014. godine Antonela je obradila pjesmu 'Voli me' Prljavog kazališta u duetu s Dinom Antonićem, a s pjesmom 'Ludi ti' osvojila je prestižnu nagradu 'Moj prvi Music Pub' koju 24 godina u kontinuitetu mladim pjevačima dodjeljuje glazbeni urednik i voditelj Zlatko Turkalj na Hrvatskom radiju.

 
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije