Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mami'

Novi spot atraktivne Kristine u šest dana prikupio više od 140 000 pregleda!

Kristina Vukas
Foto: Promo foto
1/7
27.07.2015.
u 12:06

-Baš cool. Čestitam svim suradnicima na dobro obavljenom timskom radu, a najviše mi je drago da se slušateljima sviđa jer je sve to zbog njih. A sada na party! - rekla je uzbuđeno Kristina

Čini se kako je nova ljetna pjesma 'Mami' upravo dostojan naziv novog singla pjevačice Kristine Vukas, obzirom da je u samo tjedan dana na YouTube-u zabilježila više od 140 000 pregleda.

Kristina, poznata po hitu 'Votka', ruši sve predrasude, te novom pjesmom dokazuje da se odlično snašla i u malo drugačijoj pjesmi, koja je itekako proteklih dana zainteresirala javnost.

Od prvog predstavljanja pjesme slušateljima mnogih radio postaja, reakcije su odlične, a pjesma je zagrijala radijski eter. Sigurni smo da će se ovog ljeta iz svakog kafića, sa svake plaže, kluba ili neke zabave, slušati pjesma 'Mami', koja je postala hit ovog ljeta.

- Baš cool. Čestitam svim suradnicima na dobro obavljenom timskom radu, a najviše mi je drago da se slušateljima sviđa jer je sve to zbog njih. A sada na party! - rekla je uzbuđeno  Kristina Vukas.

Suradnja sa provjerenom ekipom, upornost, pravi su recept za uspjeh koji svakom novom pjesmom prati Kristinu.

>>Zavodljiva Kristina najavljuje: Moja nova pjesma je seksi, zabavna, ljetna

>>Slavni američki reper snimio selfie za hrvatsku pjevačicu u usponu

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
12:22 27.07.2015.

Samo guzice i sise.

KU
Kurciban
18:20 27.07.2015.

Pa sad sam i ja zbog vas pokušao pogledati, al nisam izdržao niti minute...

KE
kermitovo
13:43 27.07.2015.

Cajka. A valjda je to novi rock 'n' roll :/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije