Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Novi album grupe Buđenje od danas na Deezeru!

buđenje
Foto: Promo foto
23.11.2015.
u 14:30

Na albumu se nalazi 11 uspješnih singlova kojima je bend proteklih godina zavladao radijskim eterom

Novi album pop romantičara, zagrebačke grupe Buđenje, od danas je ekskluzivno dostupan na Deezeru, pet dana prije službene objave na CD-u.

Četvrti album Buđenja nosi naziv "Ljubav nema pravila" i možete ga poslušati na linku: http://www.deezer.com/album/11715484 

Na albumu se nalazi 11 uspješnih singlova kojima je bend proteklih godina zavladao radijskim eterom – od "Nema straha za nas", "Ljubav nema pravila" i "Ispod tvog kaputa" pa sve do posljednjih hitova kao što su "Ne govori više", "Nije to ljubav", suradnja s Nenom Belanom u pjesmi "Sve da hoću" te aktualni singl "Nećemo se lagati " feat. Tomo in der Mühlen . 

Glazbena kritika Buđenje naziva "nositeljima mediteranskog popa", a ljubavne pjesme Darka Bakića začinjene su modernom produkcijom Igora Ivanovića, klavijaturista i producenta albuma te uigranim sviračkim timom: Vedran Baotić (gitara), Josip Radić (bas) i Marko Duvnjak (bubnjevi).

Uz Nenu Belana, na albumu gostuje i Vanna čiji raskošni vokal dolazi do izražaja u duetu "Zajedno" te Tomo in der Mühlen čija gitarska dionica krasi "Nećemo se lagati". Upravo je ta pjesma odabrana za singl koji prati izlazak albuma, a dinamičan videospot djelo je redatelja Tomislava Povića. 

Objava albuma "točka je na i" jednog razdoblja benda i početak nove potrage za inspiracijom i pronalaska novih zvukova. No prije toga, Buđenje najavljuje koncertnu promociju albuma na brojnim intimnim lokacijama diljem Hrvatske...

>>Grupa Buđenje: Spremamo suradnju s Nenom Belanom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije