Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac za šutnju

Nove optužbe: Jackson me zlostavljao kad sam imala 12 godina

A Night at the Apollo / Michael Jackson
Foto: Reuters
1/3
26.10.2016.
u 13:37

Žrtva tvrdi da ju je kralj popa seksualno zlostavljao, slao joj ljubavna pisma i uplaćivao novac u zamjenu za šutnju o njihovu odnosu

Želeći ostati anonimna, jedna žena jučer je dostavila dokaze da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja Michaela Jacksona. Ova četrdesetogodišnjakinja tvrdi da ju je seksualno zlostavljao kada je imala 12 godina i da joj je isplatio više od 900 tisuća dolara da je ušutka.

Da bi dokazala da su njezine optužbe istinite, kao dokaz priložila je i niz ljubavnih pisama koje je kao djevojčica primila od Jacksona. U jednom od pisama kralj popa joj piše: "Jako te volim i što više pričam s tobom, volim te još više. Lud sam za tobom." 

Jacksona je upoznala 1986. godine kada je s mamom došla u posjet na glazbenikovo imanje. Tom prilikom pozvao ju je u poseban dio kuće koji je zvao dijelom u kojem vladaju slatkiši i tamo ju je počeo ljubiti i dodirivati, ispričala je žrtva. U kontaktu s Jacksonom bila je sljedeće četiri godine i u tom razdoblju on joj je svako toliko isplatio određenu svotu novca u zamjenu za šutnju. Sudu je dostavila i sve potvrde o uplatama Jacksona na njezin račun. 

Jacksonova žrtva tužbu je uputila njegovim odvjetnicima želeći da joj isplate odštetu za duševnu bol koju je pretrpjela.

Komentara 7

JM
ja-ma
14:17 26.10.2016.

A on je tada imao 26."Curica" šutjela 30 godina pa ponestalo para i nastale duševne boli.Da je to napravila neka pjevačica klincu od 12 još bi se hvalio okolo kakav je frajer bio.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:41 26.10.2016.

I mene, gdje da dignem milijun dolara, molim savjet. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:36 26.10.2016.

Ako je primila novac za seksualne usluge i sutjela njoj prijeti tuzba za prostituciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije