Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tina Roščić

Pogledajte spot mlade Splićanke – nove zvijezde u Dalmaciji

tina
Foto: Promo
1/2
30.08.2015.
u 11:51

U spotu za pjesmu “Srića” Tina izmjenjuje nježnosti sa svojim dečkom Dujom

Mlada splitska pjevačica Tina Roščić nedavno je snimila novu pjesmu, koja se u kratkom vremena prometnula u veliki ljetni hit. Riječ je o pjesmi “Srića”, za koju je glazbu napisao Marko Tomasović, tekst Robert Pilepić, a aranžman Aleksandar Valenčić. Spot za pjesmu režirao je Miljenko Marin, a dosad je na YouTubeu gledan gotovo 90 tisuća puta. Tina je sa tom pjesmom nastupila i na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu.

– Očekivala sam da će pjesma biti prihvaćena, ali se nisam nadala da će biti tako slušana. Najslušanija je od svih pjesama s festivala u Opuzenu, što me jako iznenadilo. To me ohrabrilo da nastavim u tom smjeru, jer pjevam stil glazbe u kojem se sama pronalazim – kazala nam je Tina koja je dosad puno nastupala na svadbama s bendom, a u samostalnoj karijeri ima nastupe na festivalima u Trogiru, Korčuli i Splitu. Prije dvije godine pjevala je zapaženu pjesmu “To nije samo pjesma”, za koju je stihove i glazbu napisao Dražen Zečić. Tina je i uspješna studentica. Još joj je jedan ispit ostao na studiju predškolskog odgoja na mostarskom fakultetu, a onda na istom fakultetu namjerava završiti još dvije godine studija za učiteljicu.

U spotu za pjesmu “Srića” Tina izmjenjuje nježnosti sa svojim dečkom Dujom.

– Računala sam da će to ispasti nekako najrealnije. Nije se ni on previše bunio – sa smješkom će Tina koja je deset godina plesala balet, pa su je zbog toga počeli uspoređivati s Jelenom Rozgom. – Jelenu jako cijenim jer odlično radi svoj posao. No, ja želim ići u nekom drugom smjeru. Volim ovakve mediteranske pjesme i u tom smjeru želim ići dalje. Najviše volim slušati Doris Dragović – priznala nam je Tina.

>> Maja vježba, Nives 
kuha, a Nina Badrić piše duhovne poruke

Komentara 10

DU
Deleted user
12:15 30.08.2015.

bilo tko samo da maknete onu severinu

XX
xxx008
12:39 30.08.2015.

cuj ti ovo,zvijezda!! U Hr se svgkoga naziva zvijezdom nevjerovatno,pa tko je uopce ona a da nekazem tko je njen Duje!! Dajte netrujte narod sa kojekakvim kvazilikovima za koje 99 posto Hrvatske nikad nije čulo!!

DU
Deleted user
14:14 30.08.2015.

kao montirani video za svadbu...nema razlike.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije