Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPROSIO JU PRED KAMERAMA

Njihov najsretniji dan: Tukli se u showu 'Ljubav je na selu', a sada dočekali kćerku

Ljubav je na selu
Foto: Facebook
1/4
26.09.2016.
u 21:37

Dok gledatelji nestrpljivo očekuju nove kandidate popularnog showa, lanjski uživaju u najljepšim danima...

U šest sezona dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu' gledatelji su se mogli uvjeriti kako ona zaista pomaže u pronalasku srodne duše, prenosi 24sata.

Prošla sezona bila je po mnogo čemu posebna, ali vrhunac emisije bile su zaruke između farmera Mihaela Sklizovića i Sare Hrnčić.

Mihael je prelijepu crnokosu Saru zaprosio pred kamerama i voditeljicom Marijanom Batinić, a Sara je pristala.

Danas imaju sinčića Bornu starog tri mjeseca, a mladi su roditelji zahvalni upravo 'Ljubavi na selu' što ih je spojila.

‘Zahvaljujući showu 'Ljubav je na selu' upoznali smo se i zaljubili. Sada živimo zajedno i imamo malog sina Bornu s kojim uživamo i uz kojeg u našem domu vlada prava obiteljska atmosfera. Još se nismo vjenčali, ali u budućnosti svakako planiramo svatove’, otkriva Sara.

U petoj je sezoni atipična Ličanka s pirsinzima i tetovažama, 22-godišnja Dragana Vojnović, ugostila Nemanju Blanuša te s njim itekako vodila bitke. S obzirom na svakodnevne svađe, a jednom ga je prilikom čak i otjerala sa svog imanja, nitko nije vjerovao kako će joj baš on ukrasti srce. No upravo se to dogodilo. Dragana i Nemanja vjenčali su se početkom ove godine, a život im je obogatilo rođenje kćerkice Sare.

'Nema se tu što puno reći. Da nije bilo 'Ljubav je na selu' tko zna bismo li Dragana i ja bili zajedno, a kamoli postali roditelji! Sretan sam što je ispalo baš ovako da nas je ova emisija spojila i što sam postao sretni tata' - rekao je Nemanja.

Osim njih, i Mato i Nikolina Smolčić postali su roditelji dvoje djece, Stjepan i Nikolina Pavlić imaju dvoje, a Tomislav i Karolina Copić, imaju jedno dijete.

I nova, sedma sezona dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', pomoći će farmerima i farmericama da pronađu ljubav, a već se šuška da se i ove sezone dogodila ljubav!

>> Andreja Pejić traži supruga u selu Vojsci u kojem je odrasla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije