Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Nives je zbog boli u prsima i anemije završila u bolnici, u posjet joj stigla djeca

nives celzijus
Foto: Instagram
1/4
03.01.2017.
u 13:27

Iako je imala plan malo sređenija ući u 2017. godinu, pjevačica je Novu dočekala u bolničkom krevetu na Sv. Duhu

Pjevačici i spisateljici Nives Celzijus 2017. nije baš najbolje počela – završila je u bolničkom krevetu. Na Staru godinu posjetila je liječnika, da bi dan poslije novu 2017. čestitala iz bolničkog kreveta.

– Imala sam plan malo sređenija ući u 2017., ali ispalo je drukčije – poručila je Nives. Što joj je prouzročilo tegobe zbog kojih je bila u bolnici Sveti duh, ni sama još ne zna.

– Osjetila sam jaku bol u prsima, zbog toga sam zatražila liječničku pomoć. Onda su otkrili i da sam dosta anemična – rekla nam je Nives netom nakon gastroskopije od koje se, kaže, sad mora oporaviti.

 

>>Nives Celzijus završila u bolnici, fanovi zabrinuti njezinom objavom

>>Nives Celzijus: Željela sam biti glumica, ali bila sam presramežljiva

Komentara 3

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
21:24 03.01.2017.

brz oporavak!

Avatar annex
annex
13:52 03.01.2017.

Želimo joj brz oporavak i ozdravljanje, ali nek nas u novoj godini što manje časti svojim pojavljivanjem, a još manje svojim dubokoumnim prenemaganjem, jer je to negledljivo.

DU
Deleted user
13:34 03.01.2017.

Najljepša trudnica u zadnjih mjesec dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije