Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'naježila sam se'

Ovim je nastupom talentirana Nives Hažić (12) rasplakala i voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu

doris pinčić rogoznica
Foto: screenshot/youtube RTL
1/2
04.10.2015.
u 12:13

“Znam da moje plakanje baš i nije relevantno, ali suze su mi došle na oči i stvarno sam se naježila od glave do pete”, kazala je Doris.

Natjecateljica “Zvjezdica” Nives Hažić rasplakala je voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu! Dvanaestogodišnja Čakovčanka je pjevala poznatu međimursku narodnu pjesmu “Vuprem oči”, ujedno i naslovnu pjesmu popularne RTL-ove dramske serije “Vatre ivanjske” u kojima je jednu od glavnih uloga tumačila upravo Doris.

“Znam da moje plakanje baš i nije relevantno, ali suze su mi došle na oči i stvarno sam se naježila od glave do pete”, kazala je Doris.

„Ti kao da si ispala iz nekog anđeoskog zbora među nas. Nemam što reći. Mislim da bi mogla komotno studirati operno pjevanje“, kazala joj je Alka Vuica, a s njom se složila i Vanna: „Učini nam svima uslugu i molim te idi studirati klasično pjevanje“.

Luka Nižetić je prokomentirao da je ovaj nastup bio jedan od najboljih: „Bilo je za naježit se, stvarno. Veliki sam ljubitelj međimurske muzike, a ti si senzacionalna. I prva u ovom showu koja je na takav način pjevala“, kazao je Luka.

>> Zvijezda je rođena: Malena „Tajči“ Nina Rajnović zaludila žiri

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
09:50 05.10.2015.

"Nives Hažić (12) rasplakala i voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu"..."Voditeljicu"...koga to ona vodi?!!?...danas stvarno svatko može biti "voditelj...prestrašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije