Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavi godišnjicu karijere

Nives Celzijus rasprodala koncert u Lisinskom – Proslavila je to seksi editorijalom

nives celzijus
Foto: Danijel Galić
1/5
30.03.2015.
u 13:08

Ovim koncertom Nives obilježava prvu godišnjicu svoje profesionalne pjevačke karijere

Prvi solistički koncert Nives Celzijus u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u srijedu, 1.travnja, u 20 sati je rasprodan! Ovim koncertom Nives obilježava prvu godišnjicu svoje profesionalne pjevačke karijere.

– Bolji jubilej nisam mogla ni zamisliti. Najljepša hvala svim medijima koji su od početka ovaj koncert titulirali kao koncertnu senzaciju sezone pa meni ne preostaje ništa drugo nego da nastavim tu provokativnu igru. Pažljivo smo birali repertoar kojim ćemo nesumnjivo publici, ali i kritičarima, pokazati zašto ja svaki vikend nastupam diljem regije – istaknula je Nives.

– Od početka nismo namjerno željeli otkrivati tko su gosti kako netko ne bi rekao, što je čest slučaj kad se rade koncerti u Lisinskom, da se gosti koriste kao joker kojim se puni dvorana. Meni to nije potrebno. Mogu sada najaviti kako će mi se na bini, osim fantastičnih plesača Igora Barberića, pridružiti još i pet glazbenih gostiju čiji dosadašnji rad iznimno poštujem – dodala je Nives.

>>Pored koga to leži Nives Celzijus?

>>Je li koncert Nives Celzijus u Lisinskom paradigma rastakanja hrvatskog društva?

Komentara 9

Avatar Croatan
Croatan
14:13 30.03.2015.

apsolutno dno

Avatar MENSA
MENSA
14:18 30.03.2015.

E moj Josipe.....dobro da si odavna umro da ne vidiš što se "zbiva" u dvorani koja po tebi nosi ime i koja je trebala biti jedno od izvorišta naše kulture!

MA
mahin1986
14:35 30.03.2015.

Kako rasprodala?ko nju sluša?na svaki članak na svakom portalu samo je pljuju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije