Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprodan koncert u Lisinskom

Nives Celzijus: Na pozornici sam fatalna, ali kod kuće sam prava mama

nives celzijus
31.03.2015.
u 08:42

Uoči koncerta u Zagrebu Nives govori o karijeri, obitelji, igranju na kartu seksepila, odgoju djece i odnosu s bivšim mužem Dinom Drpićem.

Nives Celzijus rasprodala je svoj prvi solistički koncert u Lisinskom, a nama je uoči sutrašnjeg nastupa otkrila kakav spektakl priprema, igra li svjesno na kartu seksepila...

Vijest da će u hramu glazbe, kako često zovu Lisinski, odjekivati Nivesini hitovi "Karanfili", "Inferno" i "Lutrija" dio javnosti dočekao je s neodobravanjem, a Nives to komentira ovako:

– Dio koje javnosti?! Kolege iz struke koji i žive od zabavne glazbe, dakle to im je primarno i jedino zanimanje, primili su to jako dobro. Uostalom, vidjet ćete na koncertu. A ako mislite na "kritičare", da slušam takve odavno bih bila kruha gladna (smijeh). Moj put je zacrtan i nitko me s njega ne može maknuti jer i samim spominjanjem mog imena dobivam besplatnu reklamu. Uostalom, Koncertna dvorana Lisinski će na mojem koncertu biti popunjena do zadnjeg mjesta. Malo ljudi se time može pohvaliti. Živim za publiku i od publike i samo mi je njezino mišljenje relevantno.

Sutrašnji nastup u Lisinskom Nives je podijelila u tri cjeline i objasnila zašto nije otkrivala imena gostiju. – Namjerno nismo otkrivali goste kako netko ne bi pomislio da rasprodajem dvoranu preko tuđih leđa. Kad gle čuda, dvoranu je rasprodala samo Nives Celzijus. Na pozornici će mi se pridružiti dragi prijatelji, a posebno se veselim i plesnim koreografijama koje je zamislio Igor Barberić. Mogu najaviti spektakl i na pozornici i u publici – samozatajna je pjevačica i autorica knjiga "Gola istina 1 i 2" uz čije se ime često veže i pojam starleta. – Pojam starleta sam davno prerasla – kaže Nives i nastavlja: – Publika dobro zna da pišem i pjevam i ta ista publika jako dobro konzumira moje sadržaje. Zašto je "Gola istina" najprodavanija knjiga svih vremena u Hrvatskoj? Zašto su "Karanfili" najemitiranija zabavna pjesma prošle, a i ove godine? Zašto nastupam svaki vikend diljem regije? Možda zato što sam neka čudna starleta koja užurbano gradi uspješnu karijeru (smijeh). Oguglala sam na podcjenjivanje, ali naravno da vam nije drago kad vas netko namjerno podcjenjuje. Tim više mi je svaki uspjeh slađi – poručuje Nives. Priznaje da svjesno koristi svoj seksepil za uspjeh, jer, kako kaže, svaka pjevačica zna da sama pjesma nije dovoljna za uspjeh.

– Publika očekuje kompletnu priču, a ja obožavatelje rado počastim nekom fotkicom i provokacijom. To je moj zaštitni znak koji su sada počele koristiti i starije i iskusnije kolegice poput Severine i Jelene Rozge. Drago mi je da sam i ja kod nas pokrenula neki trend i da se ljuta konkurencija ugledala na mene. Očito to donosi uspjeh, a ja se najbolje snalazim na tom skliskom terenu – ističe Nives.

Korektni odnosi s bivšim

Prošla godina bila joj je poslovno uspješna, ali joj je na ljubavnom planu završila neuspjehom odnosno rastavom od supruga Dine Drpića.

– S Dinom sam u korektnom odnosu, mogu reći da smo prijatelji. Iako među nama više nema ljubavi, veliku ljubav zajedno posvećujemo našoj djeci. Upravo zbog njih, uvijek ćemo u tome biti jedno uz drugo – prijateljski govori i otkriva kako sin Leone i kći Taisha komentiraju maminu glazbu.

– Leone je više na tatu, zanimaju ga sport i igrice, a Taisha je na mene pa često zajedno pjevamo. Oboje cijene moj posao, ali kod kuće sam mama, a ne fatalna Nives Celzijus kakva sam za publiku. 

Nives je na inauguraciji predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović bila uzvanica, i to na osobni poziv predsjednice, pa nas je zanimalo je li predsjednicu pozvala u Lisinski?

– Mnogi su već mogli roman napisati analizirajući kako sam došla na inauguraciju, a ja ponavljam – jednostavno zato što sam bila pozvana. Odazvala sam se pozivu jer poštujem instituciju predsjednice. A nemojte mi zamjeriti što sam znala odigrati i to iskoristiti za svoj PR. A tko ne bi? Zato i nisam pozvala predsjednicu na koncert jer ne bih željela da se to protumači kao da tražim njezino pokroviteljstvo – poručila je Nives.

>>Nives Celzijus rasprodala koncert u Lisinskom – Proslavila je to seksi editorijalom

>>Pored koga to leži Nives Celzijus?

Komentara 10

DU
Deleted user
10:18 31.03.2015.

da, njene pjesme se ne slušaju one se gledaju... s onim +18

4M
4mazge
08:54 31.03.2015.

Nives moš ruku pod ruku s bornom rajić i avom karabatić, zajedničkim snagama bi ste možda uspjele upisat prvi osnovne!

OB
ObrenM
10:13 31.03.2015.

Upravo kada je prestao teror sa Severinom-evo joj zamjene.Zar su sve znacajne teme iscrpljene,pa smo prisiljeni citati o zenama kolodvorkama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije