Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debitantski album

Nina Kraljić: Album sam nazvala "Samo" jer je ta riječ istovremeno jednostavna i ponizna

Nina Kraljić
Foto: Željko Koprolčec Photography
1/4
30.09.2016.
u 11:08

Album je od danas u prodaji, a Nina se trenutno nalazi na turneji sa slovačkom rock grupom Elán.

Pobjednica prve sezone HRT-ovog showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" i dobitnica nagrade Porin Nina Kraljić objavila je svoj debitanstki album "Samo"

- Za naziv albuma smo iskoristili riječ 'samo', jer je istovremeno jednostavna i ponizna, ali i ostavlja jako puno mogućnosti na što se referira – što 'samo'? To može biti samo umjetnost, može biti samo ja, može biti samo ono što želimo postići glazbom, može biti toliko toga - objasnila je 24-godišnja glazbenica. 

Album donosi ukupno 11 pjesama, koje su kombinacija autorskog materijala na hrvatskom jeziku, Nininih interpretacija tradicionalnih pjesama, kao i autorskih pjesama na engleskom. Za ilustraciju naslovnice izdanja zaslužna je Branka Hollingsworth Nara, a dizajn su radile Kreativne Ovčice. Producentski duo albuma "Samo" su Tihomir Preradović i Ivan Popeskić dok glazbu i tekstove potpisuju Ines Prajo i Arijana Kunštek.

Nina  trenutno nastupa u Češkoj i Slovačkoj gdje je posebna gošća na turneji kultne slovačke rock skupine Elán.

Komentara 2

ST
stefj
12:35 30.09.2016.

Samo u svemu tome ima samo jedno pitanje, a to je da li je samo izdala album ili je prije ipak samo uzela poduku iz pjevanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije