Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova transformacija

Nina Badrić vs. Vanda Winter u 'Tvoje lice zvuči poznato'

vanda winter
Foto: PR FOTO
24.10.2014.
u 14:51

Nina će biti gostujući član žirija u četvrtoj epizodi showa Nove TV, a uz to što će komentirati i ocjenjivati Ronalda, Jasnu, Marija, Andreu, Baby Dooksa, Mineu i Giuliana, morat će ocijeniti i nastup Vande Winter koja je dobila zadatak transformirati se upravo u nju

Ove nedjelje očekuju nas nove uzbudljive transformacije osmero natjecatelja sve popularnijeg showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a kako je vidjeti kopiju same sebe, imat će priliku doživjeti pjevačica Nina Badrić.

Nina će biti gostujući član žirija u četvrtoj epizodi showa Nove TV, a uz to što će komentirati i ocjenjivati Ronalda, Jasnu, Marija, Andreu, Baby Dooksa, Mineu i Giuliana, morat će ocijeniti i nastup Vande Winter koja je dobila zadatak transformirati se upravo u nju.

– Ona dobro čaga, super pjeva, prekrasno izgleda – izjavila je Vanda o Nini prije svog ulaska u transformator. – Jedva čekam vidjeti sve kandidate, meni je ovo odličan show – izjavila je Nina koja će u showu izvesti svoj novi hit ''Vjetrenjače''. Koliko će Vanda biti vjerna kopija Nine Badrić, kako će otpjevati njenu pjesmu 'Moje oči pune ljubavi' te kako će Nina komentirati njen nastup, saznat ćemo ove nedjelje. Uz Ninu i Vandu kao Ninu, očekuje nas i maestralni nastup Ronalda Brausa koji se transformira istodobno u Ivu Robića i Zdenku Vučković, Giuliana koji će nam dočarati spot Queen transformiran u Freddyja Mercuryja te Andreu koja će pokušati 'skinuti' Tonyja Cetinskog.

Vidjet ćemo i poznato crveno odijelo Dine Dvornika na Mariju Petrekoviću, a Minea će se nakon transformacije u MC Hammera okušati kao nova Kylie Minogue. Bit će zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna transformirati u glazbenu ikonu Madonnu te što će sve na sebi Baby Dooks morati promijeniti da bi bio nalik na Jasenka Houru iz Prljavog kazališta.

>>On je Ivo Robić i Zdenka Vučković u jednom, a Freddie Mercury šeta Hrvatskom

>>Sedam sati šminkanja do savršene dvojnice – Ona može sve: od Jole do džepne Venere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije