Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samozatajni glazbenik

Neno Belan sve je češće u javnosti u društvu tajanstvene Melite

Foto: Matija Habljak
1/3
06.12.2016.
u 08:21

Premda se svuda pojavljuju zajedno, splitski glazbenik tvrdi da je u pitanju samo prijateljstvo, a ne romantična veza

Splitski glazbenik Neno Belan autor je sjajnih ljubavnih balada, ali svoj intimni život godinama vješto skriva. No šarmantna dama koja se često pojavljuje u njegovu društvu odavno je zaintrigirala novinare. Tako je bilo i na finalu Davisova kupa. Na pitanje je li mu tajnovita pratiteljica djevojka, Neno je za Story odgovorio:

Melita Petković i ja dugogodišnji smo prijatelji. I naše majke su se družile, a poznajemo se s Brača, gdje provodim ljetne dane. 
Često se družimo. Zar vi ne vjerujete u muško-ženska prijateljstva? – odgovorio je glazbenik, a na pitanje o djevojci dodao je smijući se:

Slobodan sam, a s djevojkom me nikada nećete snimiti.

Neno i njegova prijateljica Melita prvi su put zajedno snimljeni 2010. na humanitarnoj akciji na Šalati. I tada je 54-godišnji Splićanin istaknuo da je Melitin prijatelj, a s njom se družio i u veljači 2014. na jednom događanju u Zagrebu. Kada opisuje kakva bi ga djevojka mogla zaintrigirati, kaže: – Treba postojati kemija koja se dogodi iz nepoznatih razloga. To nema veze s izgledom. Nešto te privuče i onda nakon nekog vremena vidiš jesi li se zeznuo ili nisi. 

Komentara 2

ST
stomiovotreba
10:18 06.12.2016.

Postoji razlika izmedju biti tajnovit ili jednostavno potpuno nepoznat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije