Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimljen spot za "tvoj glas"

Neno Belan i Maja Posavec kao bračni 
par s problemima

Neno Belan
Foto: Promo foto
05.10.2015.
u 11:00

Spot je režirao Luka Nižetić, koji tako gradi novu karijeru

Nakon što su na ovogodišnjem izdanju Festivala dalmatinske šansone u Šibeniku dobili drugu nagradu žirija i nakon što je pjesma postala najslušanija u Hrvatskoj, Neno Belan i Maja Posavec ovih su dana u ZKM-u snimili i spot za pjesmu "Tvoj glas", koju je napisao u suradnji sa Zvonimirom Zrilićem. Redatelj je njihov kolega Luka Nižetić, koji tako pokazuje da, osim za glazbu, ima talenta i za režiju.

– Ideja samog spota slična je ideji teksta, a ocrtava jedan zamor u ljubavnoj vezi. Maja i ja glumimo bračni par koji se našao u tim problemima, nedoživljavanja onog drugog u vezi. No na kraju ipak ostavljamo dozu optimizma i nadu u bolje sutra, što simbolički pokazuje ruka u ruci na kraju spota. Naravno, spot nije tako ozbiljan kao što možda zvuči na prvi moment, već je napravljen u jednom ležernom humorističkom tonu, sukladno s ritmom pjesme – kazao nam je Neno Belan, koji je s Majom Posavec iz sjajnog zagrebačkog benda Detour nastupio na svojim rasprodanim koncertima u povodu Valentinova u zagrebačkoj Tvornici.

Neno i ove jeseni ima puno nastupa, a sljedeći su 14. listopada u Poreču i 18. listopada u Novskoj. 

>>Neno Belan u 'Horvatovima': Ni glumiti sebe nije lako!

>>Neno Belan & Fiumensi rasprodali koncert u Lisinskom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije