Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješna glazbena budućnost

"Nenadani susret" - autorska pjesma mladog pop pjevača Karla Bartoleca

Karlo Bartolec
Foto: PR FOTO
1/4
28.10.2016.
u 14:37

Predstavljamo vam mladog pop pjevača Karla Bartoleca, kojemu uspješnu glazbenu budućnost prognoziraju brojni glazbenici i kolege sa javne scene. Karlo je rođen 23.07.1993 u Zagrebu. Od malih nogu pokazuje afinitet prema glazbi a naročito u pjevanju. Njegova najveća podrška su njegova obitelj. Također vjera mu je pomogla u životu jer bez vjere i samopouzdanja nema ništa.

Nedavno je snimio svoju autorsku pjesmu 'Nenadani susret' a govori o osjećajima koji se javljaju uslijed neostvarene ljubavi.

Sama suradnja započela je prije dva mjeseca kada mi se javio bubnjar Saša Maček i pitao jesam li zainteresiran za suradnju s ekipom iz Varaždina, da imaju pjesmu napravljenu baš za moju boju vokala. U tom trenutku sam mislio da je poruka poslana krivo i da sanjam, ali eto snovi se ostvare baš onda kada se i najmanje nadaš. Drago mi je da su se baš meni otvorila vrata za ovu pjesmu i glazbenu suradnju s ekipom iz Varaždina,jer ekipa je zaista profilirana te sa svom ljubavlju i dušom odradila snimanje...kazao je Bartolec.

Prije mjesec dana snimljen je glazbeni video spot za istoimenu pjesmu pod redateljskom palicom Lovra Habeka iz Varaždina dok u spotu glumi model mlada Dijana Šafran, a za make up je zaslužna vizažistica Kristina Vujević

Također valja spomenuti i kolege autore, koji su točno pogodili Karlov glazbeni pravac i napravili ovu prekrasnu pjesmu. Glazbu i tekst je napravio Marin Peris, a aranžman i produkciju Petar Horvat.

Prateće vokale otpjevala je zajedno sa Karlom i Jelena Žnidarić,širom javnosti poznata kao back vokalistica brojnih naših glaznenih imena.Bubnjeve je odsvirao Saša Maček,ritam i solo gitaru Patrik Orešković dok je za klavijature zaslužan Petar Horvat.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije