Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi izdanje

Nela Kocsis za premijeru hrabro odabrala ovu izazovnu haljinu

koscis
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
06.12.2016.
u 10:22

Nakon premijere predstave "Priče iz Bečke šume" Natašu Janjić dečko Samir Šećerkadić iznenadio je velikim buketom ruža

U kazalištu Gavella sinoć je održana premijera predstave "Priče iz Bečke šume" redatelja Igora Vuka Torbice. Predstava je nastala po tekstu austrijskog književnika Ödöna von Horvátha, koju redatelj  postavlja kao moćnu ansambl-predstavu u čijem je središtu analiza temelja Zla.

Nakon predstave obitelj i prijatelji glumce su obasuli čestitkama i pohvalama za dobro odrađen posao. Produkt-dizajner Samir Šećerkadić svoju djevojku, glumicu Natašu Janjić iznenadio je velikim buketom ruža i nježnim poljupcem.

Čestitke su joj uputili i voditeljica Nevena Rendeli koja je na premijeru stigla sa suprugom Makom Vejzovićem, a upravo na njihovu vjenčanju je zaiskrila ljubav između Nataše i Samira. 

Nela Kocsis za ulogu Valerije također je primila pregršt komplimenata, a za pohvalu je i njena odvažna i izazovna kreacija koju je odabrala za premijeru. 

Komentara 5

DU
Deleted user
11:26 06.12.2016.

koliko koštaju ?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
14:39 06.12.2016.

Nela...nije loša...nije ni dobra, ali nije ni loša...

HE
hehe2528
11:00 06.12.2016.

grozno loptasto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije