Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLI PRAVE MUŠKARCE

Neda Ukraden: Idealan muškarac mi je Putin. Naši su ko amebe!

Neda Ukraden
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
23.02.2017.
u 13:35

Ja kažem, daj nekog da je onako muško, da zna jahati, pilotirati..to sve zna Putin. Gledala sam kako gasi neki požar, pa igra nešto s nekim konjima. Ovi su naši kao amebe! Pa šta će mi muško ameba! Šta ću od amebe! Ništa, aftershave i ćao zdravo - kazala je Neda

Iako se pomalo bliži osmom desetljeću života, Neda Ukraden radi punom parom. Nedavno je predstavila novi uspješni singl "Kaldrma", a ova godine će velikim koncertom proslaviti i 50 godina od snimanja prve pjesme.

Popularna Imoćanka ponosno ističe kako nije napravila ni jednu plastičnu operaciju, a dobru liniju održava pravilnom prehranom i vježbanjem. U razgovoru za In magazin otkrila je i tko je po njoj pravi muškarac.

- Ja kažem, daj nekog da je onako muško, da zna jahati, pilotirati..to sve zna Putin. Gledala sam kako gasi neki požar, pa igra nešto s nekim konjima. Ovi su naši kao amebe! Pa šta će mi muško ameba! Šta ću od amebe! Ništa, aftershave i ćao zdravo - kazala je Neda i dodala je da vrlo brzo eliminira iz života udvarače koji bi željeli da ih uzdržava.

Trenutno je slobodna, a najveća ljubav su joj unuci - trogodišnji Dušan i petogodigodišnje blizanke Aleksandra i Neda.

>>Neda Ukraden organizirala rođendansku proslavu unucima, evo čime ih je iznenadila

>>Neda Ukraden samo za Gorana Bregovića pripremila svoje čuvene sarme

Ključne riječi

Komentara 14

PO
pobjednik95
13:47 23.02.2017.

a tko bi, osim ameba, i krenuo na ovu staru lignju

HA
hajduk1966
14:09 23.02.2017.

Stara si za Putina,za bilo koga Ako sta ulovis dobro ti doslo,ne mozes stavljati uvjete u tim godinama

DU
Deleted user
19:26 23.02.2017.

a zasto imas tak velika usta?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije