Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi dama

Premijerno pogledajte - Atraktivna Neda Parmać se vraća sa pjesmom 'Zid'

neda parmać
Foto: Promo
1/5
21.05.2015.
u 19:00

Neda Parmać je istakula kako su joj se na snimanju spota pridružili sestra, otac i suprug, a presretna je što je pjesma napokon ugledala svjetlo dana

Pjevačica Neda Parmać predstavlja pjesmu i spot 'Zid' nakon pauze od godinu i pol. Tekst i glazbu za pjesmu napisao je Tvrtko Hrelec.

Neda Parmać je istakula kako su joj se na snimanju spota pridružili sestra, otac i suprug, a presretna je što je pjesma napokon ugledala svjetlo dana.

Premijeru pjesme ste mogli poslušati u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, a spot je premijerno emitiran na CMC televiziji i portalu Vecernji.hr.

>>Neda Parmać: Sad sam ipak prije majka nego pjevačica

>>Neda Parmać: Čekam curicu, zvat će se Adrijana

Komentara 3

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
20:15 21.05.2015.

Kud se vraća? Doma iz špeceraja? S kave?

JH
Jasna Horvat
06:51 23.05.2015.

atraktivna?

JH
Jasna Horvat
06:53 23.05.2015.

spot kao da su smatrphoneom snimili učenici VI D razreda OŠ AG Matoš u obližnjem Maksimiru,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije