Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti

Neda Arnerić oporavila se od teškog pada s balkona i glumi u Australiji

Neda Arnerić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/3
24.11.2016.
u 17:19

S kolegom Feđom Stojanovićem sljedećih tjedana u Australiji će izvoditi predstavu "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo"

Legendarna glumica Neda Arnerić sasvim se oporavila od pada s balkona i vratila se glumačkim obvezama. Poslu se posvetila punom parom i s predstavom "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" u kojoj glumi s Feđom Stojanovićem, zaputila se u Australiju gdje će ovu predstavu glumački dvojac izvoditi sljedećih dana u svim većim gradovima.

Podsjetimo, glumica je u svibnju s balkona svog stana, koji se nalazi na trećem katu, pala na limeni krov kafića. Tim padom zadobila je prijelom petog vratnog kralješka, prvog lumbalnog i dvanaestog grudnog kralješka. Srpski mediji nagađali su tada da se glumica pokušala ubiti, što je najprije opovrgnuo Nedin suprug, a poslije i sama glumica.

– Bio je to nesretan slučaj. Već sad se krećem sasvim normalno i ubrzo ću se vratiti predstavama – rekla je Neda samo nekoliko dana nakon pada i demantirala napise da se s balkona sama bacila.

>>Suprug Nede Arnerić: 'Izašla je objesiti rublje, a u jednom trenutku samo sam čuo kako je pala'

Komentara 1

SE
sestrićna
10:04 25.11.2016.

vl je danas ispunio kvotu vjestima iz susjedne "prijateljske i nesvrstane" republike srbije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije