Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Ornela Vištica demantirala da je dala podršku inicijativi za smjenu ministra Hasanbegovića

Ornela Vištica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
05.02.2016.
u 16:08

Neugodno me iznenadio poziv prijatelja koji mi je rekao da ga je začudila moja podrška ovoj inicijativi, o čemu ja nisam imala nikakvih informacija.

Glumica Ornela Vištica na Facebooku je oštro demantirala da je dala podršku inicijativi Kulturnjaci 2016. za smjenom ministra kulture Zlatka Hasanbegovića. Njezino ime, tvrdi, na peticiji je napisano mimo njezina znanja.

– Glumica sam i želim se baviti svojim poslom, svojom profesijom. Prije svega sam profesionalka i ne želim da me itko koristi u bilo koje političke svrhe, ni lijeve ni desne. Neugodno me iznenadio poziv prijatelja koji mi je rekao da ga je začudila moja podrška ovoj inicijativi, o čemu ja nisam imala nikakvih informacija. Navodno je moje ime ondje bilo od jučer – rekla je Ornela Vištica.

Provjerili smo i njezino ime nije na popisu. Je li u međuvremenu maknuto ili se dogodila pogreška, nismo uspjeli ustanoviti.

>> Božidar Alić paradirao pred Banskim dvorima

 

DEMANTI!!! Rođena sam u gradu u kojem se spajaju ili ne spajaju svjetovi. Kroz svojih 26 skromnih godina života ruku...

Posted by Ornela Vistica on Friday, February 5, 2016

Komentara 50

Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
16:57 05.02.2016.

Kakva podvala! Komunjare potpisuju ljude bez njihova znanja.

Avatar Feniks
Feniks
16:51 05.02.2016.

Ornela nije za komunjare.

SU
suncesmokvemaslina
16:56 05.02.2016.

smogovci, nije bitno je li hdz-ovka ili sdpeovka, treba raspravljati kako se našla na lažnom spisku!! je li to uršina demokracija i antifašizam? strašno čime se služite,uvijek isti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije