Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Zak

Ne kalkuliram ni u glazbi ni u ljubavi, uvijek sam iskren

Ivan Zak
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/10
05.05.2016.
u 21:15

Okosnica je nove pjesme ljubavna priča odlučnog, modernog muškarca koji ne skriva osjećaje i ne boji se priznati da voli. Radnja spota praćena je dinamičnom glazbom i odličnim aranžmanom.

Jedan od najtraženijih domaćih izvođača Ivan Zak predstavio je novi hit „Sve si moje“. I ovaj je put u pitanju već provjeren recept – Ivan je autor glazbe i stihova, što uvijek čini dobitnu kombinaciju. Novi hit prati i spot zanimljivog scenarija, a nositelji radnje u spotu ovaj su put bila djeca.

Okosnica je nove pjesme ljubavna priča odlučnog, modernog muškarca koji ne skriva osjećaje i ne boji se priznati da voli. Radnja spota praćena je dinamičnom glazbom i odličnim aranžmanom.

– Kako u glazbi tako i u ljubavi ne kalkuliram, ne planiram i postupam uvijek spontano i iskreno. Ova pjesma nastala je upravo na temelju tih mojih uvjerenja. „Sve si moje“ odraz je onoga kako ja vidim ljubav.

Vjerujem da će se u njoj prepoznati i žene i muškarci. A energiju koju je pjesma dobila dinamičnijom glazbom publika će zasigurno osjetiti na prvu. Za ovu pjesmu htio sam spot koji će ispričati priču na drugačiji način, naime glavni glumci u spotu su djeca i stvarno me oduševilo kako su se oboje, i dječak i djevojčica, uživjeli u svoje uloge i odigrali priču kao odrasli.

Pritom smo se super družili, mogu reći da mi je ovo snimanje bilo najbolje dosad. Rad s djecom je inspirativan, ozbiljni su i odgovorni, siguran sam da će se i moji obožavatelji oduševiti. Uz dobru energiju uvijek nastaju najbolje pjesme! – izjavio je Zak.

Premijera pjesme bit će danas u Showu Dalibora Petka na Narodnom radiju. Iza glazbenika je iznimno uspješna godina ispunjena koncertima i nastupima popunjenima oduševljenim obožavateljima do zadnjeg mjesta.

Na CMC festivalu u Vodicama ove godine Ivan Zak će se predstaviti upravo pjesmom „Sve si moje“, a to je ujedno i prva pjesma koju je snimio za izdavačku kuću Hit Records, s kojom je nedavno potpisao ugovor. 

>>Ivan Zak predstavio novi hit, a tu je i zanimljiv spot

>>Zak stiže u Slavoniju: 'Slavonci su izrazito topla publika, uvijek napravimo sjajnu atmosferu'

Komentara 4

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:02 06.05.2016.

Navodno da je ovo neki slavni pjevač, tako novine pišu, hihihi...

Avatar Rafael B
Rafael B
22:35 05.05.2016.

Tko je ovaj?

GV
golub Vaso
22:10 05.05.2016.

placeni oglas barskog pevaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije