Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.07.2014. u 14:00

Umjesto serije svježih tračeva servirat će vam one koji su toliko stari da su se i do najveće zabiti proširili usmenom predajom, a onda će vas tako grogirane dotući desetminutnim blokom reklama

Ako ove ljetne dane, zahvaljujući lošem vremenu, provodite pred malim ekranima, ­spustite kriterije. Na domaćim TV kućama sezona je godišnjih odmora, a nažalost to se vidi na programskoj shemi. No, posvetite li posla sata svojeg života IN Magazinu Nove TV po završetku istog osjećat ćete se nasamareno. Jer prvo će vam, umjesto serije svježih tračeva servirati one koji su toliko stari da su se i do najveće zabiti proširili usmenom predajom, a onda će vas tako grogirane dotući desetminutnim blokom reklama.

A zvijezde koje na društvenim mrežama same izvještavaju o svojim ljetnim destinacijama i mame uzdahe golišavim fotkama očito bježe od TV kamera. Jer fešta u Jadranovu, ma kako sjajna bila, nikako ne spada u showbiz magazin, čak ni kad strani turisti hvale hranu domaćih kuhara. Ali, upravo su ovakve sezone kiselih krastavaca idealna prilika da se za svoje minute izbore i oni iz nižih zvjezdanih liga. Tako se, u miksu priča iz zoološkog vrta, nutricionističkih savjeta, Rozgina iščekivanja bebe iako nije trudna, a i malo tko zna ima li uopće dečka, pojavila i priča koja zaslužuje nagradu za uvjerljivo najgori prilog.

Riječ je o intervju s Jasminom Stavrosom koji nije rekao ništa. Vidjelo se da Stavros, koji se slavnih dana sjeća samo ako pogleda snimke na VHS-­u, želi biti pred kamerama, da će odgovarati na svakakva pitanja samo da svoju sliku vidi na TV-­u, ali najbolje što je novinarka uspjela složiti je ­"jeste li se čuli s njemačkim reprezentativnim golmanom?". Posrnuloj pjevačkoj zvijezdi nije preostalo drugo nego u kameru nemoćno slegnuti ramenima. Da, baš smo nekako mislili da Manuel Neuer ima nekoć slavnog domaćeg pjevača na speed dailu...

PLUS

RTL-­ov Exclusive Tabloid također ima stare vijesti i more reklama, ali i sjajnu reportažu s koncerta Jinxa koji se održao na krovu MSU-­a unatoč apokalipsi koja je prijetila s neba

MINUS

Sanja Doležal i Davor Meštrović, vidi se, teškom mukom trpe što su ljeti u studiju i vode Dobro jutro Hrvatska. Ponavljaju jedno drugom rečenice i tapšaju se po ramenima servirajući nam lažne osmijehe. Za pretplatu koju plaćamo, premalo!

Komentara 6

RM
rmd3
07:38 30.07.2014.

Sve takve emisije su smeće za društvo u cijelini koga zanima sve te gluposti osim njih samih i 10% ljudi ak je njima zabavno ok.Al imaju mehanizam svoje gluposti prezentirat javnosti mislim da ima puno pametnijih stvari od ovakvih OUT MAGAZINA.

S2
Stjepan.2013
14:19 30.07.2014.

stefff točno tako

BU
bubili01
17:01 01.08.2014.

svaka cast, odavno nisam procita nesto bolje od ovoga...mislio sam da samo ja primjecujem te stvari skoro pa pomislih da sam skrenio o cemu razmisljam :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije