Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrđava Sv. Mihovila

Nakon rasprodane turneje po Švedskoj, Šerbedžija dolazi u Šibenik

Rade Šerbedžija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
03.05.2016.
u 15:58

Radi će se tom prilikom na pozornici pridružiti i Miroslav Tadić, gitarski velemajstor, a kemija dvojice umjetnika već je dokazana na dosadašnjim zajedničkim nastupima

Čak sedam rasprodanih koncertata održao je Rade Šerbedžija ovog travnja u Švedskoj. U kazališnim prostorima u Goteborgu, Kristianstadu, Kalmaru, Ljungbyu, Malmu, Vaxju i Stockholmu po prvi puta se švedskoj publici predstavio kao pjevač kojeg su do sada znali isključivo kao proslavljenog holivudskog glumca.

No novu je publiku s lakoćom oduševio, pa im niti jezična barijera, zbog većinske švedske publike, nije predstavljala problem. Tekstove su jednostavno preveli na švedski i engleski i iste putem projektora prezentirali publici.

S druge strane, domaća je publika već dobro upoznata s Radinom glazbenom pričom, a jedna takva, nezaboravna, održat će se 13.7. u veličanstvenom prostoru šibenske tvrđave Sv. Mihovil.

Radi će se tom prilikom na pozornici pridružiti i Miroslav Tadić, gitarski velemajstor, a kemija dvojice umjetnika već je dokazana na dosadašnjim zajedničkim nastupima.
Publika u Šibeniku ovog će srpnja uživati u nadahnutoj fuziji glazbenika koji svoju publiku ne ostavlja ravnodušnom.

Foto: PR FOTO

ULAZNICE

Ulaznice su u prodaji: u sustavu Eventima te na tvrđavama Sv. Mihovila i Barone.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 120,00 kn.

>>Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić - koncert umjetnika i prijatelja

Komentara 21

DU
Deleted user
18:10 03.05.2016.

O srajne opet na sisu države koju ne voli

U1
ursus_1212
18:09 03.05.2016.

Čovjek koji snima u okupiranom Vukovaru je nula od čovjeka.

MR
mreza
18:20 03.05.2016.

Šerbedžija + ULIZIS = srpska posla na hrvatskim Brijunima i besplatni ljetovanje srbijanskim glumcima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije