Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljeni smo

Nakon prekida s dečkom napravila radikalnu promjenu

elle awards
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/9
24.10.2014.
u 16:31

Natali Dizdar iznenadila je novom bojom kose, koju je sinoć pokazala na dodjeli Elle Awardsa

Natali Dizdar iznenadila je novom bojom kose, koju je sinoć pokazala na dodjeli Elle Awardsa. Pjevačica moćnog glasa svoju smeđu kosu obojila je u crveno, a romantičnom frizurom evocirala je pedesete.

Nakon što je prije dva mjeseca prekinula s dečkom nakon deset godina veze, čini se kako je Natali odlučila da promjeni tu nije kraj. Natali više nije brineta, a ova nova crvena odlično joj stoji, zar ne?

>>Natali Dizdar prekinula s dečkom nakon više od deset godina veze

>>Natali Dizdar oduševila u Umagu

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Tomislav Miletić/PIXSELL

Komentara 4

PL
plotto
09:01 25.10.2014.

Uvijek mi je bila draga i uvijek ću je voljeti.Kad se pojavila,dala je nešto što nikad kod nas nisam vidio.Pjevačka diva već sada.

DE
denihr
15:11 04.11.2014.

samo joj je zubalo grozno

BA
baniček
20:16 24.10.2014.

nažalost sad je već starica i prelazi u srednju dob, nije više za pogledati, sad ju samo moš slušati i maštati o njenoj ljepoti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije