Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivi javnosti

Ovo su svi Severinini bivši

milan popović
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/7
28.04.2015.
u 15:07

U životu je bila zaručena ukupno pet puta, no još nijednom nije stigla do oltara...

Privatni život Severine Vučković odavno je zanimljiv javnosti. Sada kada je pjevačica i sama izjavila da je ponovo sretno zaljubljena vrijeme je da se podsjetimo svih njezinih bivših ljubavi oko kojih se godinama podizala medijska prašina. 
Pa krenimo redom...

Uz početak Severinine karijere veže se veza s kantautorom Zrinkom Tutićem. Iako je nikada nisu službeno priznali zbog toga što je Tutić bio oženjen, njihova ljubavna veza bila je javna tajna o kojoj se naveliko pričalo.

Nakon što je okončala svoj odnos s Tutićem, Severna je sreću pronašla u pjevaču grupe Kojoti Alenu Marinu koji joj je i prvi poznati zaručnik. Razišli su se u miru i bez velike medijske pompe.

Nakon prekida s Alenom, pjevačica se kratko zabavljala s poduzetnikom Milanom Lučićem s kojim je snimila i pornouradak. Upravo toj snimci danas mnogi pripisuju zasluge za Severinin nagli procvat karijere.

Kad je snimka seksa 2004. godine procurila u javnost, pjevačica je utjehu i podršku pronašla u zagrljaju Srećka Vargeka.Iako joj je u početku pružao potporu, njihovom odnosu presudile su neprestane trzavice pa su naposljetku odlučili krenuti odvojenim putovima.

Nakon Vargeka, u njen život ušao je šest godina mlađi ekonomist Mate Čuljak. U vezi su bili godinu i pol. Iako su bili zaručeni i razmišljali o braku, tjedan dana prije Severinina 35. rođendana uslijedio je prekid.

Njezin četvrti zaručnik bio je vlasnik sportskog centra u Rijeci, Slavko Šainović. Nakon dvije i pol godine ljubavi, pjevačica je Slavka ostavila zbog kralja bakra Milana Popovića kojeg je upoznala dok je pjevala na njegovoj rođendanskoj zabavi.

Vrlo kratko nakon što su prohodali, zaručila se s Milanom, a plod je njihove velike ljubavi sin Aleksandar. Unatoč zajedničkom sinu, godinu dana nakon njegova rođenja Severina i Milan burno su se rastali, a njihove trzavice oko djeteta traju sve do danas.

Sve u svemu, iako je bila pet puta zaručena, pjevačica još uvijek nije stigla do oltara. Hoće li s Igorom Kojićem imati više sreće zasad je teško prognozirati. Ipak, neka joj je sa srećom!

>>Severininom dečku šefica je bila Ceca, a pisalo se i da je gay

>>Severina otkrila novu ljubav i priznala: Zaljubljena sam do ušiju!

>>Severina ovom fotografijom izazvala buru komentara. Je li pretjerala?

Komentara 22

ST
strsljen2013
17:08 28.04.2015.

Pa tu nije navedeno ni 5%

FR
fred70
16:39 28.04.2015.

zanimljivi javnosti??? Kojoj ili čijoj? Javnost zanima više gdje dobiti posao, kako zaraditi novce, preživjeti, ali sigurno ne ljubavne avanture te "glazbene umjetnice"....

KO
kompjuter
16:30 28.04.2015.

ova mia je dosadna baš kao buva,o ničemu pametnom ta žena nezna napisati već o severini,koliko vidim ona je na plači severine a ne večernjeg lista,ovaj list i portal je postao obični žuti list

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije