Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječka pjevačica

Nakon dva mjeseca šutnje Tina Vukov progovorila o vezi s Lukom Rajićem!

Tina Vukov i Luka Rajić
Foto: Pixsell
1/3
04.05.2015.
u 19:40

Otkad je prije dva mjeseca u javnost iscurila informacija da mlada pjevačica ljubi 24 godine starijeg Luku Rajića, Tina Vukov spretno izbjegava medije. Ipak, u intervjuu za emisiju ''Sve u šest'' prvi put progovorila je o svom ljubavnom životu.

Dva mjeseca nakon što je pjevačica Tina Vukov zaintrigirala javnost svojom navodnom vezom sa 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, samozatajna Riječanka prvi put stala je pred kamere RTL-a.  Objasnila je kako se osjećala nakon što je vijest o tome da ljubi jednog od najbogatijih Hrvata odjeknula medijima.

– Bilo je čudno jer je to bila sasvim nova situacija, ali stvarno ne bi pričala o tome. Nekako najradije uvijek govorim o glazbi u intervjuima – istaknula je Tina.

Početkom ožujka tajnu vezu pjevačice i poduzetnika otkrio je časopis Story i time potaknuo lavinu negativnih komentara zbog goleme razlike u godinama. Ipak, takvim komentarima 26-godišnja pjevačica se ne zamara.

– Mislim da će uvijek biti takvih stvari, i pozitivnih i negativnih. Hvala Bogu, već sam navikla na svakakve negativne komentare iako je ovo neka nova situacija. Prilično čudno i bizarno – izjavila je mlada pjevačica.

Budući da ljubav s Lukom Rajićem nije demantirala, čini se da su medijska nagađanja o novom paru ipak istinita.

U intervjuu za RTL pjevačica se dotakla i bivše supruge svog navodnog odabranika, Borne Rajić. Priznala je da njene videouratke nije propustila.

– Svi su to pratili, ali nemam komentara na to, neću se ni nasmijati – kratka je bila Tina.

>>Tina Vukov u vezi sa 25 godina starijim Lukom Rajićem

>>Tina Vukov: Voljela bih imati dvoje djece, ali daleko sam od osnivanja obitelji

Komentara 48

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:03 04.05.2015.

Ljubav na prvi pogled ,bas slatko jel dobila dukat il obican lancic

MA
maxxxx
20:17 04.05.2015.

vi ste svi jalni, ona je s njim iz ljubavi...prema novcu

Avatar Ripper29
Ripper29
20:07 04.05.2015.

tko je tina vukov i tko je ovaj starac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije