Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čvrsto tijelo pjevačice

Nakon balonera Seve obožavateljima pokazala i seksi guzu

severina
Foto: Facebook
1/6
17.09.2014.
u 18:17

Severina danas ima aktivan dan. Na Facebooku je jutros objavila fotke na kojima je odjevena u balonere talentirane mlade dizajnerice Sonje Lamut...

Severina danas ima aktivan dan. Na Facebooku je jutros objavila fotke na kojima je odjevena u balonere talentirane mlade dizajnerice Sonje Lamut.

Nije se mogla odlučiti za sivu ili ružičastu varijantu. A kad joj sve tako sjajno pristaje, zaista se teško odlučiti.

Odluku je očito morala brzo donijeti da bi stigla do lokacije za modno snimanje. Tijekom njega odlučila je teaserom počastiti i fanove pa je objavila fotografiju svoje čvrste guze i dugih nogu.

 

>>Severina se pita što obući, pomozite joj da odluči

>>Jadranka ili Severina? Koja bolje nosi bijelu haljinicu

>>Pogledajte čime se Seve pohvalila svojim fanovima

Komentara 10

OD
odraneol
21:26 17.09.2014.

Auuuu! Strašno! A da stev tek vidjeli danas guzu jedne male koja je ušla u dućan na Britancu... Samo, ona ne zna kako platiti novinare i urednike da pišu o njezinoj fantastično isklesanoj guzi. A lijepo je rekao Kerum da svakog novinara kupiš za 100 eura. Dobro, neke kupiš i za 100 kuna, ovisi...

ĆA
ćaćaća
20:29 17.09.2014.

fotoshop čini čuda..pa bolju ima sad nego u filmiću prije 10 god :)))

U1
ursus_1212
09:25 18.09.2014.

Seve, poštedi nas. Radije osiguraj da mali vidi oca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije