Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELLE STYLE AWARDS 2016.

Najbolji celebrity stil ima Nevena Rendeli, a najbolja dizajnerica je Ivana Omazić

Elle
Foto: Elle press
1/18
20.10.2016.
u 23:41

Petu godinu zaredom magazin Elle dodijelio je deset nagrada najboljima u svojoj profesiji vezanoj uz svijet mode i dizajna

U zagrebačkoj Laubi, kući za ljude i umjetnost, sinoć je petu godinu zaredom održana dodjela godišnjih nagrada ELLE STYLE AWARDS  te proslavljen 14. rođendan hrvatskog izdanja ELLE magazina.  

Uz laureate – najbolje u svojoj profesiji vezanoj uz svijet mode i dizajna, ovu prestižnu manifestaciju pod nazivom „ELLE noć stila, mode i ljepote” podržale su i brojne poznate osobe poput Josipe Lisac, glumice  Bojane Gregorić i Lucije Šerbedžije, dizajnera Juraja Zigmana, modela Kristine Šalinović, modne agentice Tihane Harapin Zelepugin, pjevača Luke Nižetića, kao i cijeli niz osoba iz svijeta mode i umjetnosti. Domaćini ovogodišnje ELLE svečanosti bili su pjevač Marko Tolja i voditelj Ivan Vukušić koji su duhovitim dosjetkama i isprekidanim pjevanjem Marka Tolje proveli goste kroz deset kategorija.

– Jako mi je drago da je tako prestižan brend i časopis prepoznao moju modnu zaigranost i nonšalanciju! A kako iza svake uspješne žene stoji još uspješnih žena, tako ne mogu propustiti zahvaliti mojoj TV kostimografkinji Nataši Svekler, koja uvijek pazi da ne pretjeram, Amarie zbog koje izgledam glamurozno i kad se tako ne osjećam, Aleksandri Dojčinović, Envy Roomu i ostalim hrvatskim dizajnerima koji me oduševljavaju svojim dizajnom i zbog kojih volim hrvatsku modu – nije mogla sakriti oduševljenje TV voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je sinoć na prestižnoj dodjeli nagrada Elle Style Awards osvojila nagradu za najbolji celebrity stil.

Osim celebrity stila, najveću pozornost, kao i svake godine, privukla je nagrada za najboljeg dizajnera, koju je dobila domaća dizajnerica svjetskog glasa Ivana Omazić. Nagradu za životno djelo ponijela je teatrologinja i dramaturginja Mani Gotovac

– Mani Gotovac definitivno nisu samo njezina profesionalna postignuća. Za naš odabir bila je presudna njezina osobna karizma, pristup radu i životu koji uvijek i u svakoj prilici obilježava njezinu beskompromisnu predanost idejama i projektima kojih se prihvaća – istaknula je glavna urednica Ellea Vladimira Marković Blažević.

Nagradu u kategoriji Najbolji dizajner accessoiresa osvojio Mauro Massarotto, Sheriff & Cherry; Novo lice 2016. je Anamarija Crnoja iz Talia Modela; najbolji mladi dizajner je Klisab. Najbolji model je Faretta, čiji je najzapaženiji nastup bio za mušku kolekciju Givenchyja koju je nosila s nekim od najvećih svjetskih modela, poput Natalie Vodianove, Irine Shayk, Belle Hadid i Kendall Jenner. U kategoriji Elle Decoration – najbolji produkt/vizualni dizajner, nagradu su osvojili Sandro Dujmenović i Marko Hrastovec, a nagradu za najbolji dizajn interijera dobio je Studio Franić Šekoranja. Talentom godine proglašen je pijanist Aljoša Jurinić

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije