Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo Ivanu Kindl

Na prvu možda djelujemo kao nespojiv glazbeni par, ali povezao nas je blues

15.05.2015., Zagreb - Humanitarna akcija Saveza drustava Nasa djeca Hrvatske
Foto: Pixsell
04.07.2015.
u 22:00

O njenu novom singlu "Ljubav", novim suradnjama i planovima porazgovarali smo s Ivanom Kindl.

Kako je nastala "Ljubav"?

– Ideju i melodiju za pjesmu smislili smo zimus Alen i ja u naletu inspiracije. Htjeli smo brzu i dinamičnu pjesmu, plesnu, jer zadnjih sam godina više u baladnom raspoloženju. Pjesma je vrlo brzo po izlasku postaja jedna od najizvođenijih u eteru. Svaki put uhvati nas ista euforija kad se stvara nešto dobro i kreativno, to je ono što najviše pokreće u glazbi.

Zanimljiv je i lepršav spot za "Ljubav", tko ga je osmislio?

– Marko Horvat i Tomislav Horvatinović iz produkcije Nexus, s kojima sam prvi put surađivala, osmislili su spot. Zapravo nema određene radnje u videu, samo lepršavost. Glavni akteri videa su Lana i Andro, stvarni par, čiju sam ljubavnu vibru osjetila na jednom od koncerata u Koprivnici i drago mi je da su pristali ovjekovječiti svoju ljubav u spotu..

Radite i duet s Mirom Evačićem, o kakvoj je pjesmi riječ?

– Miro i ja upoznali smo se prije dvije godine, jako je senzibilan i izniman umjetnik, skužili smo se. Poslao mi je demopjesmu koja mi se svidjela na prvu i sad smo je i snimili. Čistokrvni r'n'r je u pitanju, na engleskom, pjesma se zove Can't hold on. Riječi je napisala Mirina supruga Goga. Na prvu možda djelujemo kao nespojiv glazbeni par, ali povezao nas je blues i sličan način razmišljanja.

>>Lidija Bačić: Ne shvaćam ljude koji se mogu kupati goli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije