Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna Cecilija

Na mojim koncertima, baš kao i na Mišinim, publika pjeva umjesto mene

Cecilija
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/3
08.02.2016.
u 11:00

Osječka pjevačica nedavno je dobila Zlatnu ploču za album “Maska”, a njezina emisija na Osječkoj TV ima sve više gledatelja

Tamburaški svijet više nije prepoznatljiv samo po muškarcima koji osvajaju ženska srca. Atraktivna te nadasve talentirana glazbenica Cecilija predstavlja novu stranu tamburaške glazbe. Nedavno je za svoj album “Maska” u izdanju Hit Recordsa dobila i Zlatnu ploču, čime je dokazala da je miljenica publike. Idejna je začetnica albuma “Maska” Požežanka Zora Šutalo, a on je nastao pod producentskom palicom Ivice Murata te uz pomoć još jednog velikana glazbene scene Miroslava Škore, koji je sudjelovao u nastajanju nekih pjesama koje su se našle na albumu.

– Danas kod nas ima puno dobrih tamburaša pa je dosta teško naći put do publike. No ova Zlatna ploča dokazuje da smo napravili dobar posao. Otpočetka smo radili pjesme za svoju dušu, koje se mogu slušati i kad ste tužni i kad ste sretni – kazala nam je Cecilija, kojoj je kao pravoj Slavonki tamburaška glazba u srcu. Koncerti su joj uvijek dobro posjećeni, a u njezinim pjesmama uživaju zajedno i unuci i bake.

– Često mi se događa da samo dignem ruke, a publika sama pjeva, baš kao i na koncertima Miše Kovača. To je nešto što vas odmah napuni jer tu ste zbog publike – dodaje nam Cecilija, koja se može pohvaliti i da u društvu zna zapjevati pravi bećarac. Pjevačica subotom na Osječkoj TV vodi i emisiju “Slavonsko veselje”, kojom budi interes za tamburašku glazbu širom Hrvatske. Ostane joj vremena i za obitelj, supruga i troje djece. – Djeca su se navikla na moju popularnost, jedino mi najstarija kći Laura zna nekad reći da bi voljela od mene čuti neke življe pjesme – kazala nam je Cecilija.  

>>Cecilija uz glumu Škore na brodu usred žitnog polja

Komentara 2

Avatar roler
roler
17:20 08.02.2016.

Ceciliju često pogledam u njezinoj emisija „slavonsko veselje „ iako sam Ogulinac sve pohvale toj emisiji , Voditeljica emisije ( Cecilija ) koja je uvijek nasmiješena šarmantna strpljivo svakoga posluša dok joj se obraća odaje vrlo dragu osobu i zatoo joj od srca čestitam na primljenoj nagradi. Kao i na promicanju ove naše prekrasne tamburaške muzike.

DU
Deleted user
21:44 08.02.2016.

Kako je nije sram, uopće se po ičemu uspoređivati s Mišom Kovačem?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije