Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprodana u sloveniji

Može li kraće? 2 različite haljine, obje uske i otkrivaju više nego skrivaju

Jelena Rozga
Foto: VL
1/6
21.04.2014.
u 10:42

Iako je dan provela u krugu prijatelja i obitelji, miljenica slovenske publike Jelena Rozga Uskrs je dočekala na koncertu u Celju i još jednom priredila fantastičnu zabavu punu plesa i pjesme.

Kako Slovenija voli Jelenu Rozgu pokazali su sinoć na rasprodanom koncertu u najvećem slovenskom klubu Disco - Planet, ovaj put u Celju.

Jeleni je ovo četvrti rasprodani koncert ove sezone u organizaciji Tus-a u klubovima Disco Planet u Sloveniji kojim je potvrdila svoju poziciju jedne od najtraženijih izvođača u cijeloj regiji i prva je Hrvatica kojoj je to pošlo za rukom.

Foto: Press foto

Iako je dan provela u krugu prijatelja i obitelji, miljenica slovenske publike Jelena Rozga Uskrs je dočekala na koncertu u Celju i još jednom priredila fantastičnu zabavu punu plesa i pjesme.

Budući da zbog velikog interesa svi nisu mogli biti dio ove nezaboravne noći, Jelena je zakazala ponovno druženje s slovenskom publikom i to vrlo brzo.

Ususret koncertu Jelena se družila s predstavnicima medija gdje je blistala u elegantnoj puderastoj haljini dizajnera Ivana Alduka, dok je za nastup pažnju svih plijenila u crno - bijeloj haljini dizajnerice Martine Felje.

Foto: Press foto

>>Zlatne štikle nikad joj nisu bolje pristajale

>>Kraljica estrade prava je sretnica: Vitku liniju ne mora održavati vježbanjem

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
10:52 21.04.2014.

dok ne snimi filimić nema love..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije