Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati hitovi

Mladen Grdović na karneval zabavljao stanovnike Svete Nedjelje

Mladen Grdović
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/10
25.02.2017.
u 23:50

Okupljeni su se dobro zabavili na koncertu poznatog Zadranina

Pjevač Mladen Grdović u nedjelju je održao koncert pred mnoštvom okupljenih na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedjelji.

Prisutne je zabavljao svojim znanim hitovima, a dio atmosfere prenosimo u videu. 

Podsjetimo, Grdović je u prosincu 2016. godine pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u Zadru, a dosad je čak pet puta uhvaćen kako vozi u alkoholiziranom stanju. Na ljeto iste godine stigle su i optužbe za obiteljsko nasilje. 

Grdović je prijavljen za prekršaj iz zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, ali je istu prijavu dobila i njegova supruga Brankica zbog čega su oboje privedeni.  

Zbog spomenutih ekscesa, nastupe Grdovića kritizirala je javnost i pojedine inicijative. Zato umalo nije nastupao kao izvođać na novogodišnjoj noći u Poreču, a u Čakovcu je otkazan nastup na kulturno-turističkoj manifestaciji Porcijunkulovo jer nisu htjeli da obiteljski nasilnik bude dio događaja.

>> Mladen Grdović s 3,6 promila alkohola u krvi skrivio prometnu nesreću

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
01:36 26.02.2017.

Ovdje je i takav dobrodošao jer gradonačelnik , Krešo Pajser, ima zavidnu procalničku karijeru pa je kraj njega Grdović kamilica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije