Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte spot

Miss Universe Ivana Mišura ukrasila 'Cviće' Tomislava Bralića i klape Intrade!

Intrade snimanje spota
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
24.07.2014.
u 19:00

Za spot se pobrinuo sada već produženi član klape koji je u zadnjih nekoliko godina bio zadužen za sve njihove spotove – Željko Petreš.

Ivana Mišura, nova Miss Universe, ukrasila je novi spot Tomislava Bralića i klape Intrade "Cviće" koji su snimili prošli tjedan u Solarisu pokraj Šibenika u predivnom Dalmatinskom selu koje oduzima dah!

S "Cvićem" je klapa na ovogodišnjem splitskom festivalu osvojila drugo mjesto prema ocjenjivačkom sudu, autor ove pjesme je Tedi Spalato koji je pišući ovu pjesmu vidio kako je izvodi Tomislav s klapom, a oni su je prihvatili s oduševljenjem! Pjesma je sjajno prihvaćena kod publike i postala je veliki ljetni hit!

– Kada sam prvi put poslušao pismu Cviće, odmah sam nazvao autora Tedija Spalata i zahvalio mu što je u toj pismi vidio mene i klapu. To je tipična Tedijeva pjesma koja će ostati dugo nakon Splita. Ovo je naša prva suradnja s Tedijem i autorom teksta Brunom Vučkovićem – izjavio je Bralić prije festivala.

Za spot se pobrinuo sada već produženi član klape koji je u zadnjih nekoliko godina bio zadužen za sve njihove spotove – Željko Petreš. Novu uspješnicu Zadrani će imati priliku čuti uživo već ovaj četvrtak na velikom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade na Forumu!

Spot pogledajte ovdje.

>>Tomislav Bralić i Miss Universe Ivana Mišura snimili spot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije